Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Vârstnicii de la Căminul din Alba Iulia, sărbătoriţi de 8 Martie printr-un spectacol de muzică şi o expoziţie de fotografii. Flori pentru doamne, din partea Primăriei

Alexandra Mates

Publicat

în

Spectacol artistic de 8 Martie la caminul de varstnici10Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, vârstnicii de la Căminul din Alba Iulia au avut parte vineri, 7 martie, de un spectacol dedicat în întregime lor. Intitulat „Armonii de primăvară”, evenimentul i-a încântat cu momente de muzică uşoară, populară, instrumentală şi clasică, dar şi cu o expoziţie de fotografie. La eveniment a fost prezent şi viceprimarul Dorin Şerdean, care a oferit flori doamnelor de vârsta a treia din partea Primăriei.

Cursanţii Centrului de Cultură „Augustin Bena” au adus „primăvara” în sufletele celor de la Căminul de Vârstnici. Grupul „Primavera Junior”, ansamblul Muguri de Tezaur, alături de îndrăgita interpretă de muzică populară – Leontina Fărcaş, sunt doar câţiva dintre protagoniştii spectacolului, cărora li s-a alăturat şi grupul literar-artistic „Optimiştii” din cadrul căminului. Aceştia au creat o atmosferă de sărbătoare şi bucurie în rândul vârstnicilor prezenţi.

După spectacolul artistic, viceprimarul Dorin Şerdean a oferit doamnelor flori din partea Primăriei municipiului Alba Iulia, iar apoi vârstnicii au sărbătorit ziua dedicată femeii.

Evenimentul face parte din programul complex de integrare, socializare şi petrecere a timpului liber al vârstnicilor din cămin şi a fost organizat de Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba și Căminul pentru Persoane Vârstnice Alba Iulia.

[nggallery id=1241]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

5 iulie- 30 august 2024 | Tururi ghidate gratuite, în Cetatea Alba Carolina: Program și trasee 

Bera Larisa

Publicat

în

5 iulie- 30 august 2024 | Tururi ghidate gratuite, în Cetatea Alba Carolina: Program și trasee Un nou serviciu oferit prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Alba Iulia este disponibil din 5 iulie, până în 30 august, pentru turiști. Citește și: Nouă MINIVACANȚĂ pentru angajații români. Când vor avea patru zile libere Începând […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea