Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Tinerii social-democraţi din Cugir la forumul naţional ”3000 de activiști pentru o Românie puternică în Europa”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Foto 2La Palatul Parlamentului din București s-a desfăşurat sâmbată, 8 februarie, forumul naţional ”PES Activists România”, eveniment desfăşurat sub genericul ”3000 de activişti pentru o Românie puternică în Europa”, manifestare la care au luat parte mai bine de 3.000 de tineri social-democraţi din întreaga ţară.

Din Cugir a participat o delegaţie formată din 38 de tineri conduşi de presedintele OT PSD Marian Popa.  Evenimentul a fost salutat de preşedintele socialiştilor din Parlamentul European, Martin Schulz, prin intermediul secretarului adjunct al PES, Marije Laffeber, prezent la evenimentul de la Palatul Parlamentului.

Potrivit liderului tinerilor PSD-isti din Cugir, întalnirea s-a dorit o demonstraţie de ţinută care să arate că activiştii social-democraţi din România vor să construiască o Europă puternică şi o Românie a cărei voce să poată fi auzită în toată Europa.

Scopul întâlnirii a fost totodată, de susţinere a grupului român al social-democraţilor care candideaază pentru Parlamentul European.

”Doar o echipă puternică poate construi o Românie puternică în Europa”, susţinea în alocţiunea sa europarlamentarul Corina Creţu.

La finalul reuniunii, tinerii social-democraţi au votat o Rezoluţie pentru susţinerea la alegerile europarlamentare a mai multor personae din rândul cărora fac parte:  Corina Creţu, Ecaterina Andronescu, Cătălin Ivan, Dan Nica, Daciana Sârbu, Ioan Mircea Paşcu, Victor Boştinaru, Victor Negrescu (conjudeţeanul nostru) ş.a. (C.P.)

[nggallery id=1120]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea