Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Tinerii social-democraţi din Cugir la forumul naţional ”3000 de activiști pentru o Românie puternică în Europa”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Foto 2La Palatul Parlamentului din București s-a desfăşurat sâmbată, 8 februarie, forumul naţional ”PES Activists România”, eveniment desfăşurat sub genericul ”3000 de activişti pentru o Românie puternică în Europa”, manifestare la care au luat parte mai bine de 3.000 de tineri social-democraţi din întreaga ţară.

Din Cugir a participat o delegaţie formată din 38 de tineri conduşi de presedintele OT PSD Marian Popa.  Evenimentul a fost salutat de preşedintele socialiştilor din Parlamentul European, Martin Schulz, prin intermediul secretarului adjunct al PES, Marije Laffeber, prezent la evenimentul de la Palatul Parlamentului.

Potrivit liderului tinerilor PSD-isti din Cugir, întalnirea s-a dorit o demonstraţie de ţinută care să arate că activiştii social-democraţi din România vor să construiască o Europă puternică şi o Românie a cărei voce să poată fi auzită în toată Europa.

Scopul întâlnirii a fost totodată, de susţinere a grupului român al social-democraţilor care candideaază pentru Parlamentul European.

”Doar o echipă puternică poate construi o Românie puternică în Europa”, susţinea în alocţiunea sa europarlamentarul Corina Creţu.

La finalul reuniunii, tinerii social-democraţi au votat o Rezoluţie pentru susţinerea la alegerile europarlamentare a mai multor personae din rândul cărora fac parte:  Corina Creţu, Ecaterina Andronescu, Cătălin Ivan, Dan Nica, Daciana Sârbu, Ioan Mircea Paşcu, Victor Boştinaru, Victor Negrescu (conjudeţeanul nostru) ş.a. (C.P.)

[nggallery id=1120]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea