Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Teodora Damian, debut excelent la FOTE cu reprezentativa României! Talentata handbalistă din Războieni-Cetate, principala marcatoare a „tricolorelor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Debut excelent pentru reprezentativa de handbal feminin a României la FOTE (Festivalul Olimpic al Tineretului European), Teodora Damian, talentata handbalistă din Războieni-Cetate fiind printre cele mai bune jucătoare ale reprezentativei noastre.

UPDATE: România a învins Norvegia, scor 34-28 (19-15) în al treilea meci din grupă și s-a calificat în semifinale, unde va întâlni Olanda, vineri, 28 iulie, la ora 19.30. În acest meci, Teodora Damian a fost magistrală, cu 13 reușite, fiind golgheterul competiției, cu 26 de goluri în 3 întâlniri, la egalitate cu Tea Pogorelc ((Slovenia)

În Slovenia, la Mariobor, ”tricolorele” conduse de Marius Dănuleț au reușit două victorii: 28-23 (15-9) cu Slovenia și 34-23 (16-8) cu Polonia. În cele două partide, “diamantul” din Alba a punctat de 13 ori, fiind golgheterul reprezentativei de junioare. Damian (foto, rândul de jos, nr. 8) a înscris 6 goluri în primul meci, când Anamaria Șerban și Ana Maria Gavrilă – au adunat câte 7 reușite, iar în a doua confruntare a fost principala marcatoare – cu 7 goluri, urmată de Sara Trușcă (6). România mai întâlnește Norvegia în grupă (miercuri seara).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Handbalista de numai 16 ani, împliniți în 9 decembrie, este legitimată la formația AHC “Potaissa” Turda/ Liceul Teoretic “Liviu Rebreanu” Turda. La fel ca în 2022, Teodora este din nou în această vară practic fără vacanță, motivul fiind unul onorant: convocarea la echipa națională a României de junioare (jucătoare din anii 2006 și 2007). După FOTE urmează Campionatul European Under 17 în Muntenegru, în perioada 3-13 august.

Foto: COSR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea