Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Tenismena Brândușa Dumitru (TC Sun Alba Iulia), alte rezultate deosebite, la Trofeul Mizar, la Bacău

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Talentata tenismenă Brândușa Dumitru (TC Sun Alba Iulia) a realizat o performanță remarcabilă la Circuitul Național FRT de 12 ani – Trofeul Mizar, disputat recent la Bacău, obținând locul 3 în proba de simplu și locul întâi pe tabloul de dublu, unde a făcut pereche cu Eva Bulai (LPS “Mircea Eliade” București).

Brândușa Roxana Dumitru (foto, stânga) a împlinit 12 ani în 16 martie.

Acesta este un rezultat deosebit și suntem mândri să avem astfel de sportivi talentați în orașul nostru. Brândușa a demonstrat încă odată că este talentată și că eforturile depuse la antrenament au dat rezultate. La proba de simplu a reușit să obțină un rezultat notabil și să se claseze pe poziția a treia. În plus, la proba de dublu Brândușa a făcut echipă cu Eva Bulai și împreună au reușit să demonstreze o colaborare perfectă, jucând cu inteligență și îndemânare. Această performanță este o dovadă a capacității sale de a juca în echipă și de a-și folosi resursele pentru a obține rezultate deosebite. Realizările Brândușei la acest turneu sunt o dovadă a talentului, a dedicării și a capacității sale de a juca la cel mai înalt nivel. Suntem mândri să o avem în rândurile sportivilor noștri și suntem încrezători că va continua să ne impresioneze în viitor”, a transmis Cristina Moldovan, reprezentantul TC Sun Alba Iulia.

Din postura de cap de serie nr. 3, la simplu, albaiulianca a trecut pe rând de Caroline Ciobotaru (Dacia Galați), dublu 6-0; Katerina Petre (LPS-CSȘ Constanța) – scor 6-2, 6-0 și Afina Botnaru (CS Vergilius) – în sferturi, victorie cu 6-1, 6-1, pierzând în semifinale tocmai contra partenerei sale de dublu, favorita nr. 1, viitoarea învingătoare la simplu (1-6, 1-6). Cele două și-au respectat, la dublu, statutul de principal favorite, cucerind trofeul fără a ceda vreun set, după victoriile cu Ana Lungu (Mamaia-Idu) și Katerina Petre (LPS-CSȘ Constanța), scor 6-1, 6-0; Ana Maria Cîmpan (Văideanu Brașov) și Soifa-Ioana Stoica (Club Politehnica), scor 6-3, 6-0); respectiv 6-2, 6-3 în finală cu Mara Diaconu (Junior Pro Tennis) și Antonia Voicu (CS Mamaia-Idu).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Turneul final al Campionatului Național Universitar la fotbal, timp de 3 zile, la Vințu de Jos și Sebeș | Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, printre protagoniste

Dan HENEGAR

Publicat

în

Turneul final al Campionatului Național Universitar la fotbal, timp de 3 zile, la Vințu de Jos și Sebeș, între 16 și 19 mai, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, printre protagoniste Turneul final al Campionatului Național Universitar la fotbal, cu Universitatea „1 Decembrie 1918” în calitate de gazdă, se va desfășura în perioada 16-19 mai, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea