Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Tenismena Brândușa Dumitru (TC Sun Alba Iulia), alte rezultate deosebite, la Trofeul Mizar, la Bacău

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Talentata tenismenă Brândușa Dumitru (TC Sun Alba Iulia) a realizat o performanță remarcabilă la Circuitul Național FRT de 12 ani – Trofeul Mizar, disputat recent la Bacău, obținând locul 3 în proba de simplu și locul întâi pe tabloul de dublu, unde a făcut pereche cu Eva Bulai (LPS “Mircea Eliade” București).

Brândușa Roxana Dumitru (foto, stânga) a împlinit 12 ani în 16 martie.

Acesta este un rezultat deosebit și suntem mândri să avem astfel de sportivi talentați în orașul nostru. Brândușa a demonstrat încă odată că este talentată și că eforturile depuse la antrenament au dat rezultate. La proba de simplu a reușit să obțină un rezultat notabil și să se claseze pe poziția a treia. În plus, la proba de dublu Brândușa a făcut echipă cu Eva Bulai și împreună au reușit să demonstreze o colaborare perfectă, jucând cu inteligență și îndemânare. Această performanță este o dovadă a capacității sale de a juca în echipă și de a-și folosi resursele pentru a obține rezultate deosebite. Realizările Brândușei la acest turneu sunt o dovadă a talentului, a dedicării și a capacității sale de a juca la cel mai înalt nivel. Suntem mândri să o avem în rândurile sportivilor noștri și suntem încrezători că va continua să ne impresioneze în viitor”, a transmis Cristina Moldovan, reprezentantul TC Sun Alba Iulia.

Din postura de cap de serie nr. 3, la simplu, albaiulianca a trecut pe rând de Caroline Ciobotaru (Dacia Galați), dublu 6-0; Katerina Petre (LPS-CSȘ Constanța) – scor 6-2, 6-0 și Afina Botnaru (CS Vergilius) – în sferturi, victorie cu 6-1, 6-1, pierzând în semifinale tocmai contra partenerei sale de dublu, favorita nr. 1, viitoarea învingătoare la simplu (1-6, 1-6). Cele două și-au respectat, la dublu, statutul de principal favorite, cucerind trofeul fără a ceda vreun set, după victoriile cu Ana Lungu (Mamaia-Idu) și Katerina Petre (LPS-CSȘ Constanța), scor 6-1, 6-0; Ana Maria Cîmpan (Văideanu Brașov) și Soifa-Ioana Stoica (Club Politehnica), scor 6-3, 6-0); respectiv 6-2, 6-3 în finală cu Mara Diaconu (Junior Pro Tennis) și Antonia Voicu (CS Mamaia-Idu).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CIL Blaj, campioană cu 6 etape înaintea finalului în Liga 4! Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: CIL Blaj, campioană cu 6 etape înaintea finalului în Liga 4! | Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0): Ciugudean (15), Tomuța (28), Mihu (90+2)/ Val. Drăgan (49, penalty). Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei a 24-a și a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea