Rămâi conectat

Societate

FOTO: Târgul Mărţişoarelor la Alba Mall: Sute de „simboluri ale primăverii” aşteaptă să fie cumpărate

Alexandra Mates

Publicat

în

Albaiulienii care doresc să achiziţioneze cadouri inedite pentru a le oferi celor dragi cu ocazia zilelor de 1 şi 8 Martie, dar şi iubitorii de lucruri frumoase sunt aşteptaţi, în perioada 25 februarie – 1 martie, la Complexul Comercial Alba Mall, unde se desfăşoară Târgul Mărţişoarelor.

 Artizanii au expuse pe tarabe sute de mărţişoare, de la cele tradiţionale simbolizând primăvara la cele mai moderne – felicitări speciale sau bijuterii, broşe din porţelan sau din piele naturală, măşti dar şi tablouri sau ghivece de flori, la preţuri pentru toate buzunarele.

 Zilele Mărţişorului este ocazia excelentă de a oferi mici daruri care să vestească primăvara celor dragi, iar Târgul Mărţişoarelor de la Alba Mall oferă posibilitatea tuturor vizitatorilor de a alege cel mai inspirat cadou pentru aceste ocazii.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2024: Când se afișează notele pentru elevii de clasa a VIII-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2024: Când se afișează notele pentru elevii de clasa a VIII-a Ministerul Educației a anunțat că rezultatele la Evaluare Națională 2024 vor fi afișate pe pagina dedicată de pe edu.ro și la școlile unde au susținut elevii examenele, pe data de 3 iulie, până la ora 14.00. Rezultatele la Evaluare Națională 2024, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea