Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO | Târg caritabil la Liceul German Sebeș: 2.300 de lei donați pentru reabilitarea băii salonului de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Târg caritabil la Liceul German Sebeș: 2.300 de lei donați pentru reabilitarea băii salonului de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Sebeș

2.300 de lei au fost donați pentru reabilitarea băii salonului de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Sebeș, bani strânși în cadrul unui  târg caritabil organizat la Liceul German Sebeș. 

Citește și: FOTO | Au început lucrările de reabilitare a clădirii Maternității din cadrul Spitalului Municipal Sebeș: Investiție de peste 5 milioane de lei

Pe parcursul anului școlar 2023/2024, sub îndrumarea doamnei profesor Diana-Clara Baciu, la Liceul German Sebeș a fost implementat proiectul „Chimia, super-puterea mea”, finanțat prin Fondul Științescu (fond implementat de Fundația Comunitară Sibiu, în parteneriat cu Romanian-American Foundation-FFCR, Fundația Bosch România și cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Alba).

Activitățile derulate, experimentele distractive desfășurate, competențele însușite de către elevii Liceului German Sebeș au contribuit la creșterea interesului acestora pentru obiectul de studiu chimie. Toate activitățile derulate alături de elevi au demonstrat faptul că latura practică, experimentală a chimiei poate fi distractivă și constructivă.

Una dintre activitățile proiectului „Chimia, super-puterea mea” a implicat organizarea unui târg caritabil, denumit simbolic „Esența naturii”, în beneficiul Spitalului Municipal Sebeș.

Prin vânzarea produselor realizate de către elevii Liceului German Sebeș în cadrul proiectului amintit a fost colectată suma de 2300 de lei care, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, a fost donată Spitalului Municipal Sebeș.

Conform contractului de donație, această sumă va fi întrebuințată pentru reabilitatea băii salonului de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea