Rămâi conectat

Sport

FOTO| Tânărul din ALBA care a câștigat medalia de aur la Cupa României – culturism și fitness

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânărul din ALBA care a câștigat medalia de aur la Cupa României – culturism și fitness

Șebeșanul Iamandi Ioan Marian a obținut, zilele trecute, medalia de aur la Cupa României, o competiție de culturism și fitness la care se adună cei mai buni sportivi din țară.

„Am participat la categoria men’s physique seniori 173 cm alături de încă 8 concurenți foarte bine pregătiți. Acesta este al doilea concurs la care am participat, primul a fost în toamna anului trecut și m-am clasat în finală pe locul 6.

Practic acest sport de aproximativ 6 ani, antrenându-mă doar acasă. M-am folosit doar de o banca, un aparat multifuncțional și o pereche de gantere. Pregătirea nu este deloc ușoară, adoptând o dietă strictă, sunt zeci de ore de cardio și antrenamente cu greutăți aproape zilnic. Concurența este destul de mare, însă dedicația și perseverența m-au adus în cele din urmă in top.

Țin să-i mulțumesc iubitei mele care mi-a fost alături în tot acest timp, antrenorului Mateas Giuliano pentru îndrumare și nu în ultimul rând familiei care m-a susținut fară ezitare.

Această reușită i-o dedic tatălui meu care nu mai este printre noi!”, a declarat pentru sebesinfo.ro, Imandi Ioan Marian.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea