Rămâi conectat

Sport

FOTO, Sportul Livezile – Navobi Alba Iulia 2-2 (0-1), spectacol pe „Aiudelul”! „Cireșarii”, în inferioritate numerică, de la egal la egal cu liderul!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

După ce runda trecută a învins în deplasare pe Performanța Ighiu II propulsând pe prima poziție pe Navobi Alba Iulia, „cireșarii” au întâlnit, pe „Aiudelul” tocmai liderul, remizând scor 2-2 (1-0), deși a evoluat în 10 din din minutul 43, eroul local fiind atacantul Stancu Dănciulescu, fostul „olimpic” – gol și pasă de gol.

Sportul Livezile a jucat de la egal la egal cu echipa din Cricău ce râvnește la eșalonul superior, deși a evoluat încă de la finele primei reprize în inferioritate numerică. „Cireșarii” au primit gol după 4 etape,, dar rămâne spectacolul oferit, în vreme ce Navobi a încasat întâiele goluri din 2018, pierzând primele puncte în cele șase jocuri din retur.

Atmosferă frumoasă pe „Aiudelul”, cu peste 200 de spectatori în tribună și entuziasta galerie a „cireșarilor”, înarmată cu tot arsenalul, cu gazde precupate (un excelent program de meci color, și vorbim de Liga  a V-a) și un meci condus la centru de Alexandru Vodă, arbitru din  primul eșalon. O partidă în care evoluează „cireșarii” reprezintă o oază de entuziasm, atașament și plăcere pentru fotbal, o adevărată pildă despre ceea ce înseamnă fotbalul mic, o experiență plăcută, cu doza inerentă de umor din tribune.

Un prim mitan echilibrat, cu puține oportunități a avut un minutul 43 fatal pentru „cireșari”, care au rămas în inferioritate numerică, R. Nagy fiind eliminat pentru primirea celui de-al doilea galben. Iar la lovitura liberă ce a urmat, fundașul Giurcă a deschis scorul, reluare cu capul!

*”Danciu” de Cacova!

După pauză, în teren a intrat exprimentatul Stancu Dănciulescu (fost la Olimpia) și în „10”, echipa din Cacova a dominat liderul! Au urmat 10 minute de foc la poarta primei clasate: Epure (47) a ratat, însă în minutul 53, „Danciu” de Cacova a oferit o pasă de gol pentru egalitatea reușită de un alt fost coechiper de la Olimpia, Andrei Sas. Și nebunia a continuat, Sălăgean fiind blocat în situație excelentă de poratrul advers. Focul s-a stins, oboseala a apăsat gleznele „cireșarilor”, iar în minutul 64, Perța a readus avantajul în tabăra oaspeților, cu un șut puternic, după ce Novăcean a intervenit în prima fază, scor 1-2. Jina (Navobi) putea închide meciul, dar a reluat milimetric alături cu capul (71). Stancu Dănciulescu (87) își arată clasa și reușiește egalarea, cu un șut din careu, în diagonală, după o acțiune personală, declanșând euforia în tribune.

Sportul Livezile: Novăcean – A. Man, B. Ignat, Țon, R. Nagy, Epure, Fl. Olar, Sălăgeanu, A. Sas, S. Mif, Borșan rezerve Stancu Dănciulescu, R. Orlea, Hirsch, Gîlea. Antrenori Viorel Gîlea și Ioan Marina.

Navobi: Manoilă – T. Miclea, Giurcă, R. Cristea, Jina, R. Moldovan, D. Chira, Truță, Prața, L. Scrob, N. Neag; rezerve Pinte, Berchi, A. Nicola. Fenișer, Cruciță. Antrenor Silviu Miron.

[nggallery id=5490]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea