Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO SONDAJ: Balul Seniorilor 2019 la Colegiul Național “Lucian Blaga” din Sebeș, sau… “Blaga TV”. Votează favoriții pentru ”Miss și Mister Blaga TV”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Balul Seniorilor al Colegiului Național “Lucian Blaga” din Sebeș, se desfășoară joi, 16 mai, începând cu ora 17.00. la Centrul Cultural “Lucian Blaga” din Sebeș. Evenimentul din acest an va purta numele de “Blaga TV”, întrucât tema aleasă de către organizatori este televiziunea, iar câștigătorii vor primi titlul de ”Miss și Mister Blaga TV”.

Balul este deja o tradiție a colegiului din Sebeș, fiind organizat de elevii claselor a XI-a în fiecare an pentru colegii lor din anul terminal.

Și anul acesta probele îi vor pune în dificultate pe participanți, aceștia fiind nevoiți să dea tot ce e mai bun pentru a fi caștigători, la final. Perechile care intră în concurs au de trecut probe prin care să demonstreze că sunt cei mai frumoşi, talentaţi, deștepți şi creativi.

“Vrei să iei bacul”, proba în cadrul căreia sunt evaluate cunoștințele generale ale participanților; “Ce spun liceenii”, probă ce se derulează asemenea celei de la televizor, constând în evaluarea capacității concurenților de a ghici ce au răspuns alți elevi din școală la anumite întrebări legate de ocupațiile lor; “Dansez la bal”, proba în cadrul căreia concurenților li se va testa agilitatea și capacitatea de improvizație întrucât aceștia vor trebui să danseze asemenea proiectațiilor de pe panou.

În așa numitele pauze de “publicitate”, atmosfera este întregită de momente artistice precum o prezentare de modă denumită “Blaga, ai stil”, dar și de dans modern.

Balul va începe cu o serie de videoclipuri de prezentare realizate de organizatori și concurenți în care este testată creativitatea și originalitatea ideilor participanților, dar și lejeritatea de care dau dovada în fața camerelor.

Ziarul Unirea vă face cunoştinţă cu cei 8  tineri care au fost selectaţi să participe la bal şi vă oferă posibilitatea de a vă vota favoriții pentru MISS și MISTER BLAGA TV. Astfel, concurentul şi concurenta care vor strânge cele mai multe „aprecieri” cu o zi înainte de începerea balului (15 mai, ora 23.59) vor câştiga titlurile de Miss şi Mister Ziarul Unirea, fiind consideraţi cei mai populari boboci votaţi de internauţi.

Perechea nr. 1: Antonia Ghitan și Fechete Andrei

Perechea nr. 2: Damian Georgiana și Ghib Sebastian

Perechea nr. 3: Paștiu Georgiana și Oros Ștefan

Perechea nr. 4: Rotta Sorana și Tomescu Răzvan

Sondaj MISS-Balul Seniorilor 2019 la Colegiului Național “Lucian Blaga” din Sebeș

  • Antonia Ghitan (38%, 948 Votes)
  • Paștiu Georgiana (36%, 881 Votes)
  • Rotta Sorana (20%, 492 Votes)
  • Damian Georgiana (6%, 143 Votes)

Total Voters: 2.464

Loading ... Loading ...

Sondaj MISTER-Balul Seniorilor 2019 la Colegiului Național “Lucian Blaga” din Sebeș

  • Fechete Andrei (35%, 1.207 Votes)
  • Oros Ștefan (33%, 1.135 Votes)
  • Tomescu Răzvan (24%, 830 Votes)
  • Ghib Sebastian (9%, 319 Votes)

Total Voters: 3.491

Loading ... Loading ...

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața” Alin Sântea, un tânăr din Tărtăria, comuna Săliștea, a realizat primul tatuaj în urmă cu mai bine de 10 ani, folosindu-se de un aparat improvizat şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea