Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Social-democratele din Alba au fost „Mame pentru o zi” la Casa de Tip Familial din Vingard

Alexandra Mates

Publicat

în

Câteva membre ale Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD) din Alba au vrut să fie „Mame pentru o zi” şi să aducă un zâmbet pe chipurile copiilor pentru care norocul nu surâde prea des. Acestea au făcut o vizită la Casa de Tip Familial din Vingard, unde au petrecut câteva ore în compania micuţilor aflaţi în grija preotului din localitate.

Sub egida „Un zâmbet pentru copiii aflaţi în dificultate”, social-democratele din Alba, în frunte cu preşedintele organizaţiei Marcela Dărămuş, au adus bucurie, prin vizita lor, celor 13 copii aflaţi la Casa de Tip Familial din Vingard.

Lipsa afecţiunii materne i-a făcut pe copii să îşi primească vizitatorii cu braţele deschise şi să nu le lase pe social-democrate să plece, până nu au primit promisiunea că acestea se vor întoarce.

Cei 13 copii sunt orfani iar singurul care are grijă de ei şi încearcă să suplinească lipsa părinţilor este preotul din localitate.

„Am întâmpinat primăvara petrecând  împreună câteva ore minunate, în care ne-am bucurat de veselia copiilor, ne-am jucat şi am obţinut de la ei zâmbete sincere”, a declarat Marcela Dărămuş, preşedintele OFSD Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea