Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO Seară de basm la Balul Bobocilor 2014, la Liceul Teoretic Teiuș: Hari Vințeler și Dragoș Ambruș – Miss și Mister Boboc

Dragoş Suciu

Publicat

în

Casa de Cultură din Teiuș a găzduit în această seară unul dintre cele mai așteptate momente din viața oricărui licean, balul bobocilor, care a avut ca și temă ”Lumea mirifică a basmului”. Participanții au întruchipat personaje cunoscute din literatura română și universală precum: Aladin și Jasmine, Frumoasa și Bestia, Făt Frumos și Alba ca Zăpada,  Hansel și Gretel.

După cinci probe de foc și mult suspans, juriu a decis: Hari Vințeler și Dragoș Ambruș au avut cea mai merituoasă prestație, fiind recompensați cu premiile de Miss și Mister Boboc. Organizatorii evenimentului, elevii de clasa a XII-a au avut și ei un cuvânt important de spus, fiind cei care i-au desemnat, prin vot, pe câștigătorii premiilor de popularitate: Alexandru Stan și Denisa Tamaș.

Balul a început cu proba de prezentare. La proba de cultură generală s-a testat cunoștințele participanților, dar și prezența de spirit deoarece prima întrebare a fost de cultură generală, iar a doua, o ghicitoare. La a treia probă participanții au prezentat povestea personajelor pe care le întruchipau, iar penultima a testat aptitudinile. Balul a fost închis de proba de dans, care probabil, a fost decisivă în desemnarea câștigătorilor.

Între probe au loc momente muzicale și artistice, trupa Del Mundo Zet Crew, impresionând publicul cu mișcări de breakdace.

La eveniment a fost prezent și primarul orașului Teiuș, Mirel Hălălai.

[nggallery id=2424]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Truck Tuning Art 2024: The PuzZles vor da glas Cetății Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tuning Art 2024: The PuzZles vor da glas Cetății Alba Carolina În perioada 2-4 august 2024 în Cetatea Alba Carolina din municipiul Alba Iulia va fi sărbătoare. The PuzZles vor da glas unuia dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, Truck Tuning Art 2024. Citește și: Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea