Rămâi conectat

Sport

FOTO: România Under 17, eliminată de la Turul de Elită *Uniristul Cătălin Suciu, titular în ambele jocuri din Anglia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Suciu AFC Unirea Alba IuliaEchipa naţională a României Under 17 a ratat calificarea la Campionatul European din Buglaria după ce a suferit două eşecuri la Turul de Elită din Anglia. În ambele jocuri, între buturile echipei pregătite de Bogdan Vintilă s-a aflat albaiulianul Cătălin Suciu (AFC Unirea 1914 Alba Iulia).
Reprezentativa Under 17 a României a fost învinsă de Slovenia în primul joc de la Turul de Elită, scor 3-0 (3-0), goluri marcate de Mlakar (2, 40+2), Sredojevic (5). În partida care s-a disputat la Nuneaton, pe stadionul James Parnell, antrenorul Bogdan Vintilă l-a utilizat titular pe portarul albaiulian Cătălin Suciu (AFC Unirea 1924), în vreme ce Nicolae Carnat (Wolverhampton) a părăsit efectivul tricolor din pricina unei accidentări. În al doilea joc, Norvegia – România 2-0 (2-0): Hansson (20), 2-0 Grodem (40+2).
În prima etapă: Anglia – Norvegia 3-1, România – Slovenia 0-3. În celălalt meci al zilei, Anglia – Slovenia 3-1.
Clasament: 1. Anglia 6p (6-2), 2. Slovenia 3p (4-3), 3. Norvegia 3p (3-3), 4. România 0p (0-5)
Ultimul meci al ”tricolorilor” la Turul de Elită: 26 martie, ora 21.00, Burton-on-Trent, stadionul Burton Albion FC: Anglia – ROMÂNIA. Câștigătoarele celor 8 grupe de la Turul de Elită plus cele mai bune 7 echipe de pe locurile secunde (se elimină rezultatele cu ultima clasată) se califică la Campionatul European din Bulgaria (6-22 mai).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Unirea Alba Iulia, la Centenar! Show pe „Cetate” făcut de fostele glorii ale „alb-negrilor”, fotbaliști care au scris istorie

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: Unirea Alba Iulia, la Centenar! Show pe „Cetate” făcut de fostele glorii ale „alb-negrilor”, fotbaliști care au scris istorie Unirea Alba Iulia, echipa fanion a Albei și-a celebrat Centenarul. 16 august 2024 a fost ziua în care gruparea din Cetatea Marii Uniri a aniversat împlinirea a 100 de ani de existență. Punctul central al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea