Rămâi conectat

Sport

FOTO: Reunire la Unirea Alba Iulia, cu Valentin Sinescu antrenor şi 17 jucători!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia a demarat pregătirile, cu un nou antrenor, Valentin Sinescu, şi jucători care au şi uitat numărul lunilor de când nu sunt plătiţi.

Se vinde sau nu se vinde Nicolae Stanciu„, a fost chestiunea zilei pe Stadionul „Cetate” la reunirea „alb-negrilor”, produsă cu câteva zile întârziere, tocmai pentru a se lămuri plecarea fostului unirist la Galatasaray Istanbul. La trei zile după ce a împlinit 58 de ani, ploieşteanul Valentin Sinescu a debutat în mandatul său la cârma grupării din Cetatea Marii Uniri cu o discuţie prelungită în vestiar, de peste 40 de minute, răstimp în care şi-a expus filozofia despre fotbal. În timp ce fotbaliştii se pregătreau de exerciţiile de pe terenul secund, a început să plouă, semn considerat drept aducător de belşug, cu trimitere la concretizarea transferului lui N. Stanciu.

Este prematur să enunţ judecăţi de valoare. Am avut o discuţie plăcută cu jucătorii, cred că a fost un preambul reușit şi sper ca circumstanţele viitoare să ne permită o colaborare. Sper ca până la debutul viitorului sezon să se rezolve din problemele financiare, jucătorii mi-au și spus acest lucru, au acuzat perioada dificilă. Vrem să plecăm la un nou drum, pe o baza firească care să ne permit să clădim corect și să emitem pretenți la o clasare superioară campionatului trecut. I-am promis lui Mihai Dăscălescu, e o datorie de onoare, iar când zbaterea lui va fi vădit inutilă. şi va vrea să se retragă, o să o fac şi eu. Miza nu sunt eu, este încercarea să realizăm progresul acestor copii, dar pentru aceasta e nevoie de un climat de normalitate, pentru a aplica în acest sens„, a spus Valentin Sinescu, ce va fi ajutat de Marcel Rusu şi Ştefan Mardare.

Au fost prezenţi 17 jucători (Andrei David nu s-a antrenat, intenţionând să plece), noutăţile numindu-se portarul Sergiu Bistrae (din Cîmpeni, n. 2003) şi Alexandru Lupea (n. 1999, fost junior al albaiulienilor). Au mai răspuns prezent: Sîntoma – F. Morar, Mardare, Scrob, Dehelean, V. Codrea (curtat de CSM Deva), Fetiţa, Selagea, Mîlnă, Pocol, Bîrdea, Haj, Bakcsi, P. Dani (Al. Giurgiu – absent motivat). Nu se cunosc destinaţiile pentru Joldeş, Adam sau Zsigmond (ultimul vrea să renunţe, pentru a munci la afacerea familiei).

[nggallery id=8196]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Vineri, 16 august, se inaugurează Baza Sportivă de Tip I de la Zlatna-Pătrângeni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Vineri, 16 august, se inaugurează Baza Sportivă de Tip I de la Zlatna-Pătrângeni La finele săptămânii, se inaugurează o nouă Bază Sportivă de Tip I, aceea de la Zlatna-Pătrângeni, prima de acest gen din Munții Apuseni. Astfel, județul Alba se bucură în ultimul an de cinci noi asemenea baze sportive finalizate la Alba Iulia („Micești”), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea