Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Primele imagini de pe stradă cu Marius Moga, Bianca Lăpuște şi fetița lor, Maria

Ziarul Unirea

Publicat

în

La o lună de când soția lui, Bianca Lăpuşte, a născut-o pe micuţa Maria, Marius Moga a fost surprins de click.ro cu cele două frumoase din familie, la o clinică medicală din București.

marius moga1Albaiulianul Marius Moga este foarte fericit de când a devenit tată. Are o soţie frumoasă şi tânără, proaspătă mămică, pe care o ajută cum poate, atunci când nu e prins în proiectele lui muzicale sau de televiziune. Marţi seară, în jurul orei 20.00, cei doi au fost surprinşi în timp ce mergeau cu micuţa la un control medical, la o clinică particulară din zona Floreasca.
Compozitorul a ieşit din clinică cu actele, apoi i-a deschis portiera soţiei lui, care s-a aşezat pe bancheta din spate, acolo unde era instalat şi coşuleţul bebeluşei.

“Bianca este foarte tânără (n.r. – miercuri a împlinit 22 de ani), dar pot să spun că e mămica perfectă. Se descurcă foarte bine cu Maria, o alăptează, iar Marius se implică tot timpul, adoră să stea cu fetele lui. Sunt o familie fericită şi frumoasă”, a povestit pentru click.ro o sursă din apropierea jurnalistei de la PRO TV.

Marius şi Bianca s-au căsătorit în secret, pe 25 iunie, la Alba Iulia, după o relaţie de un an şi jumătate.
Tânăra mămică Bianca Lăpuşte a adus-o pe lume pe Maria la o maternitate privată din Cluj-Napoca, pe 7 octombrie 2015. Blonda a născut pe cale naturală, fetiţa cântărind 3.450 grame și primind nota 10 de la medici.

Sursa: click.ro

[nggallery id=1270]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

DUMINICĂ: Ăștia sunt Balcanii – teatru în aer liber, cu Skepsis, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

DUMINICĂ: Ăștia sunt Balcanii – teatru în aer liber, cu Skepsis, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia Duminică, 21 iulie 2024, ora 19.30, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, Skepsis vă invită la o o nouă seară de teatru în aer liber! Citește și: Truck Tuning Art 2024: Sute de litri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea