Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Poeta Carmen Elena Watkins a prezentat, la Cugir, volumul de versuri ”Cromatica Sinelui”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Luni, începând cu ora 16.00, Casa de Cultură din Cugir a găzduit evenimentul de lansare a volumului de poezie bilingvă ”Cromatica Sinelui – The Chromatic Self”, aparținând poetei originare din Cugir, Carmen Elena Watkins (născută Petrea).

poeta Cugir05Este a doua carte de versuri, după ce în 2004 a publicat volumul ,,Vând Vise’’. Carmen Elena Watkins a copilărit la Cugir, iar la vârsta de 18 ani a devenit balerină a Teatrului de Stat de Estradă din Deva. Este fiica regretatei profesoare de dans Maria Petrea, fondatoarea Federației Române de Dans Sportiv, recunoscută pe plan național și european pentru rezultatele remarcabile obținute de-a lungul timpului cu generații de dansatori.

La evenimentul de prezentare au participat și au vorbit despre volumul de poeme și despre Carmen Elena Watkins, jurnalista Muguraș Maria Petrescu, scriitoarea Maria Pândaru, Mihai Feier (prieten al autoarei), jurnalista Clara Mărgineanu, Rodica Florea –directoarea Casei de Cultură din Cugir.

(C. P.)/ (V.N.) 

[nggallery id=645]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la un garaj din Ocna Mureș: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU la un garaj din Ocna Mureș: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit sâmbătă noaptea, în jurul orei 22.00, la o anexă gospodărească din Ocna Mureș. Intervin pompierii cu trei autospeciale. Citește și: INCENDIU la o locuință din Stremț: Intervin pompierii cu trei autospeciale Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu trei autospeciale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea