Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Peste 500 de câini și pisici au fost sterilizate în Alba din iunie. Campanie inițiată de ”Prietenii lui Azor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 500 de animale au fost sterilizate în județul Alba, prin campania inițiată în luna iunie 2022 de Asociația ”Prietenii lui Azor”.

”Am reusit sa sterilizam 552 de animale! Din luna iunie al anului acesta, am început Campania de Sterilizare în județul Alba. Am ajuns în Alba Iulia, Sebeș, Câlnic, Cricău, Ciugud/Hăpria, Teiuș și Câmpeni. Pentru noi, 552 de animale sperăm să fie doar începutul și să putem ajunge să sterilizăm peste 1000 de animale anual, dar asta putem doar cu ajutorul vostru!

Noi credem că am început bine și le mulțumim din suflet celor care ne-au ajutat ca acțiunile acestea să se transforme dintr-o dorință în realitate, Star Assembly Sebeș!

Totodată, ajutor în ceea ce privește costurile, le-am avut și din partea Hampshire Paws animal rescue și donații private! Mulțumim mult tuturor!

Am avut norocul să găsim administrații locale care doresc cu adevărat să vadă o schimbare în felul în care ne tratăm animalele! Bineînțeles am găsit și asociații și voluntari care ne-au sprijinit în vederea succesului acestui proiect!

Noi am fost absolut impresionați cum comunitățile locale au răspuns pozitiv implicându-se fiecare cum a putut! Este absolut clar că suntem pe drumul cel bun și sperăm să ne vedem anul viitor din nou cu cât mai multe animale sterilizate!

Nimeni nu își dorește să vadă câini și pisici pe stradă trăind de la o zi la alta, iar singura soluție reală este sterilizarea animalelor și educația oamenilor!
Multumim pentru sprijinul vostru!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea