Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO | Parcul Natural Apuseni: „Pădurea nu este groapă de gunoi”. Sute de saci de deșeuri „recuperați” din natură

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

FOTO | Parcul Natural Apuseni: „Pădurea nu este groapă de gunoi”. Sute de saci de deșeuri „recuperați” din natură

Administrația Parcul Natural Apuseni, în colaborare cu ActiveHub și SIG Combibloc România, a reușit să igienizeze trei dintre cele mai dificile locații din parc, respectiv zonele de sub cele trei poduri de pe DN1R și zona barajului Fântânele-Belis.

Citește și: Pădurile din județul Alba, mai „sărace” cu două tone de deșeuri: Acțiune de ecologizare a Direcției Silvice, alături de numeroși voluntari

Sâmbăta trecută, 100 de persoane, din care angajați ai Administrației Parcului Natural Apuseni, angajați ai direcției silvice și voluntari, au ….”recuperat din natură” peste 400 de saci de deșeuri.

Revenim cu apelul nostru la responsabilitate și de a nu mai arunca deșeuri în fondul forestier ‼️

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva este implicată anual în numeroase acțiuni de igienizare a fondului forestier și a zonelor limitrofe pădurilor, prin direcțiile silvice și administrațiile parcurilor naționale și naturale, la care participă numeroși voluntari.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează 3,13 milioane hectare păduri proprietatea publică a statului, circa 48% din pădurile țării, și asigură servicii silvice pentru circa un milion hectare de păduri aflate în alte forme de proprietate.

Toate pădurile proprietatea publică a statului dețin certificarea managementului forestier în standard internațional. Transmite Regia Națională a Pădurilor – Romsilva.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Când primesc pensionarii drepturile restante prevăzute în deciziile emise. Precizările Casei de Pensii Alba

Bera Larisa

Publicat

în

Când primesc pensionarii drepturile restante prevăzute în deciziile emise. Precizările Casei de Pensii Alba Conducerea Casei Județene de Pensii Alba a transmis joi, 17 octombrie 2024, printr-un comunicat, faptul că, pensionarii care nu au primit banii prevăzuți în deciziie de recalculare emise, vor primi drepturile restante în lunile următoare, respectiv noiembrie și decembrie.  Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea