FOTO: O bucătăreasă din Alba Iulia, printre câștigătorii concursului de gastronomie GastroPan 2017. A urcat pe podium, ocupând locul III la categoria ”Lumea acvatică…din fructe și legume”
Cei mai pricepuți și experimentați chefi și bucătari artiști din România au participat la concursurile de gastronomie care au avut loc sâmbătă, 25 martie în cadrul expoziției GastroPan, la Sibiu. Printre câștigătorii ediției de anul acesta s-a numărat și o bucătăreasă din Alba Iulia, care a reușit să urce pe podium cu un platou inedit. Este vorba despre Liliana Verdeș, câștigătoarea locului III la categoria ”Lumea acvatică…din fructe și legume”.
Ultima zi a celui mai important târg de specialitate pentru industriile de panificație, cofetărie, gastronomie și ospitalitate, expoziția GastroPan, a reprezentat cireașa de pe tort nu doar în ceea ce privește inovațiile, tehnologiile profesionale și demonstrațiile interesante la standurile expozanților pregătite pentru vizitatori, ci și în ceea ce privește factorul de atracție pe care îl reprezentau numeroasele platouri festive culinare și sculpturile din fructe și legume aduse la secțiunea de gastronomie a Concursurilor GastroPan.
La categoria ”Lumea acvatică… din fructe și legume”, la care a participat Liliana Verdeș, concurenţii au avut sarcina de a sculpta piese artistice din fructe şi legume având tematica ”Lumea acvatică”. Juriul a avut o sarcină foarte dificilă, bucătarii artiști au prezentat creatii artistice uimitoare. În acest an două sculpturi culinare au fost premiate cu premiul I. Cele mai frumoase creaţii artistice au fost sculptate de către Forris Kinga, reprezentantă Abib Srl și Râpa Adrian Raul de la Fantezia Decor Srl. Locul II a fost obținut de Manea George, reprezentant Panda Express Food SRL, iar locul III de albaiulianca Liliana Verdeș din Alba Iulia.
Lista câştigătorilor:
Locul I: Forris Kinga – Abib Srl, Târgu Mureș
Râpa Adrian Raul – Fantezia Decor Srl, Satu Mare
Locul II: Manea George – Panda Express Food Srl
Locul III: Verdeș Liliana – Alba Iulia (foto stanga)
”Felicitări tuturor bucătarilor artiști pentru ingeniozitate, talent şi profesionalismul cu care s-au pregătit pentru Concursurile GastroPan 2017 și mulțumiri tuturor participanților, concurenților și juriului că au dat dovadă de minuțiozitate, respect și dedicare față de arta culinară ridicând-o astfel la nivel internațional”, transmit organizatorii.
sursa: gastropan.ro
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Curier Județean
Bărbatul din Sântimbru care și-a bătut vecinul cu pumnii în față, REȚINUT de polițiști: Este cercetat pentru amenințare și lovire sau alte violențe
Bărbatul din Sântimbru care și-a bătut vecinul cu pumnii în față, REȚINUT de polițiști: Este cercetat pentru amenințare și lovire sau alte violențe Bărbatul din Sântimbru care și-a bătut vecinul cu pumnii în față, a fost REȚINUT de polițiști pentru 24 de ore și este cercetat pentru amenințare și lovire sau alte violențe. La data […]
Secțiune Articole Similare
-
Actualitate5 zile ago
Produsul intern brut trimestrial III al României, în stagnare față de II și scădere față de anul 2023. Cristian Păun: „Miroase de la o poștă a recesiune!”
-
Sport4 zile ago
FOTO | Meciul de fotbal Metalurgistul Cugir – Gloria Bistrița-Năsăud, întrerupt la Cugir de o intervenție a elicopterului SMURD! Liderul a câștigat cu 4-0
-
Actualitate4 zile ago
Ajutorul de încălzire pentru iarna 2024-2025. Acte necesare. Condiții de acordare. Câți bani se dau în funcție de venit
-
Opinii - Comentarii4 zile ago
Postul Crăciunului. Obiceiuri și tradiții respectate de credincioși în Postul Nașterii Domnului
-
Opinii - Comentarii3 zile ago
Noua lege a pensiilor: Tabel cu vârsta de pensionare anticipată. Condiții privind stagiul de cotizare pentru pensia anticipată
-
Opinii - Comentarii7 ore ago
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii