Rămâi conectat

Sport

FOTO: Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale, la Craiva pentru o întâlnire specială cu copiii din zonă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale, s-a întors la Craiva pentru o întâlnire specială cu copiii din zonă!

Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale de fotbal a României, s-a întors pentru câteva ore la Craiva, locul de unde a plecat în fotbalul mare! Stabilit în Alba Iulia, „tricolorul” și-a lăsat fetele Masha și Zoe în grija soției Andreea și și-a răpit clipe prețioase din timpul liber pentru a ferici alți copii. Scopul a fost o întâlnire de suflet cu copiii din zonă, dornici să interacționeze cu fotbalistul intrat în istoria Albei. Deși are un program încărcat după turneul final al Euro 2024 și între timp a fost și la nunta coechipierului său Denis Drăguș, Nicolae le-a făcut o mare bucurie țâncilor care s-au strâns la casa părinților săi, în așteptarea idolului.

„Telefonul fără fir” a funcționat, iar cei mici, însoțiți de părinți, s-au delectat cu momente unice alături de Nicolae Stanciu, care nu a refuzat pe nimeni! Ba mai mult, Stanciu a schimbat și câteva pase în curte cu cei mai îndrăzneți, asta dincolo de autografele și pozele inerente. Au fost copii din Craiva, Ighiu, dar și din Sibiu sau Timișoara, aceștia făcând o adevărată demonstrație de admirație pentru internaționalul român, având tricouri personalizate și mesaje aparte.

De altfel Stanciu a impresionat într-un alt moment de acest gen, la revenirea în țară a echipei naționale, la Mogoșoaia unde a stat târziu în noapte la dispoziția fanilor și copiilor, pentru autografe și poze.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea