FOTO| Momente pline de emoție la ISU ALBA: Trecere în rezervă pentru un Plutonier Adjutant Șef și prima zi de serviciu pentru 12 noi salvatori

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Momente pline de emoție luni dimineața, la ISU ALBA, cu ocazia trecerii în rezervă și final de cariera militară pentru plutonierul adjutant șef Boncuțiu Marin de la stația de pompieri Cîmpeni. De asemenea 12 noi salvatori și-au început de astăzi activitatea în cadrul ISU Alba.

„Colegul nostru, plutonier adjutant șef Boncuțiu Marin de la stația de pompieri Cîmpeni și-a încheiat activitatea în calitate de cadru militar al ISU Alba fiind trecut în rezervă cu drept la pensie.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Cuprins de emoție și cu lacrimi în ochi, acesta și-a luat rămas bun de la colegii alături de care a participat la sutele de intervenții de-a lungul carierei.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Domnul plutonier adjutant șef în rezervă, a fost felicitat de către întregul colectiv pentru modul în care a activat în toți acești ani și pentru devotamentul și profesionalismul de care a dat dovadă.

Îi dorim multă sănătate, o pensie cât mai lungă și îi reamintim ca rămâne parte activă din marea familie a pompierilor!

Iar fiindcă un capitol încheiat este întotdeauna precedat de un nou început, de astăzi, 12 noi colegi s-au prezentat în prima zi de serviciu în cadrul ISU Alba, ca urmare a selecției pentru ocuparea posturilor temporare desfășurată în lunile precedente”, au scris reprezentanții ISU Alba pe Facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Newbie 3 noiembrie 2020 at 8:03

Pacat ca nu a fost nimeni din comanda. Pompierii de la Cimpeni nu sunt importanti pentru sefii de la ISU!

Comentariile sunt oprite