Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO | Medici noi la Spitalul Municipal Aiud: Dr. Arros Biankä- specialist Neurologie și Dr. Mitric Adriana- specialist Boli infecțioase, se vor alătura echipei medicale din 2 septembrie 2024

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Medici noi la Spitalul Municipal Aiud: Dr. Arros Biankä- specialist Neurologie și Dr. Mitric Adriana- specialist Boli infecțioase, se vor alătura echipei medicale din 2 septembrie 2024

Spitalului Municipal Aiud are noi medici specialiști pe secțiile de Neurologie și Boli infecțioase. Dr.Arros Biankä și Dr.Mitric Adriana vor începe activitatea în cadrul unității spitalicești din data de 02.09.2024.

Citește și: Spitalul Municipal Aiud intră în reabilitare: A fost semnat contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare energetică. Valoarea investiției

„Colectivul Spitalului Municipal Aiud le urează bun venit d-nei Dr.Arros Biankä medic specialist Neurologie și d-nei Dr.Mitric Adriana medic specialist Boli infecțioase,care întregește echipa de medici specialiști ai Spitalului, ca urmare a promovării concursului.

Precizăm că începând cu data de 02.09.2024 doamnele Dr. încep activitatea în cadrul Spitalului Municipal Aiud.
Ne bucurăm ca ați ales Spitalul Municipal Aiud și vă dorim multă putere de muncă”, au transmis reprezentanții spitalului.

Spitalul Municipal Aiud este acreditat începând cu data de 14.07.2016 prin Ordinul nr. 372 / 2016 al Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate.

Spitalul Municipal Aiud își desfășoară activitatea cu 225 de paturi în două corpuri de clădiri, unul vechi din anul 1867 și unul nou din anul 1993, ambele situate în Aiud, județul Alba, pe Str. Spitalului nr. 2.

COMPARTIMENT NEUROLOGIE
Număr de paturi: 9
Servicii medicale oferite în cadrul Spitalului Municipal Aiud: examinări EEG, evaluarea patologiilor neurologice, supravegherea, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor neurologice atât la nivelul Compartimentului Neurologie cât și în regim ambulator, prevenția primară și secundară a afecțiunilor cerebrovasculare prin evaluare periodică a pacienților în regim ambulator.

Colaborări cu alte unități de nivel superior: Spitalul Județean Alba, Clinicile de Neurologie din Cluj Napoca, Târgu Mureș.
Asociat compartimentului funcționează un cabinet ambulator.

COMPARTIMENTUL BOLI INFECȚIOASE
Număr de paturi: 10
Compartimentul boli infecţioase:
– omenie şi profesionalism, grijă pentru pacient.
Asociat compartimentului funcționează un cabinet ambulator.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE FOTO | ACCIDENT pe DN75: Coliziune între un autoturism și o cifă de beton, în satul Botești

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT pe DN75: Coliziune între un autoturism și o cifă de beton, în satul Botești Un accident rutier a avut loc marți seara, în jurul orei 19.30, pe DN75. Este vorba de o coliziune între un autoturism și o cifă de beton, în satul Botești. Citește și: FOTO | ACCIDENT rutier pe DN 74: O […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea