Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

FOTO: Majoretele “Crystal Team” de la Școala Gimnazială “Toma Cocișiu” din Blaj, în Polonia, la lansarea campaniei Lyson – ” Salvați albinele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La firma LysonEchipa de majorete “Crystal Team” a Școlii Gimnaziale “Toma Cocișiu” din Blaj a răspuns invitației firmei Lyson din Klecza Dolna, Polonia și, în perioada 9-11 octombrie 2015, a participat la festivitățile de inaugurare a noului sediu al firmei și lansarea campaniei „Salvați albinele”.

Micuțele majorete au prezentat un program de dansuri pe teme specifice mierii, albinelor, apicultorilor, fiind îndelung aplaudate de publicul prezent, aducând cinste școlii și orașului lor.

Au luat, de asemenea, parte, împreună cu însoțitoarele lor, prof. Crina Frățilă și prof. Rozina Mărginean, la un schimb de experiență cu elevi și profesori ai școlii Skola Bolicina din Sulkowice. Împreună, au desfășurat activități educative și de socializare în cadrul școlii, prilej de exersare a cunoștințelor de limbă engleză.

Micuțele majorete au fost de față la plecarea caravanei auto „Salvați albinele” din Polonia și s-au grăbit să o întâmpine și la sosirea acesteia în Blaj, în 14 octombrie, în fața Primăriei.

Echipa de majorete mulțumește firmelor Lyson din Polonia, Apidava și Apis din Blaj pentru sprijinul acordat și sejurul minunat petrecut în Polonia, sejur pe care nu îl vor uita. (A.M.)

[nggallery id=1182]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea