Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Liberalii din Alba Iulia, alături de moș Baci Alexandru, bătrânul din Vințu de Jos a cărui casă a fost mistuită de flăcări. Gabriel Pleșa – ”Nu puteam rămâne indiferenți față de tragedia acestui om”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Liberalii din Alba Iulia, alături de moș Baci Alexandru, bătrânul din Vințu de Jos a cărui casă a fost mistuită de flăcări. Gabriel Pleșa – ”Nu puteam rămâne indiferenți față de tragedia acestui om”

Mai mulți liberali din Alba Iulia s-au mobilizat pentru a-l ajuta și ei pe moș Baci Alexandru, bătrânul din Vințu de Jos a cărui casă a fost mistuită de flăcări la începutul acestei luni. Acțiunea face parte dintr-un program de sprijin social desfășurat în preajma Crăciunului.

Astfel, luni, 16 decembrie, câțiva dintre membrii grupului s-au deplasat la Vințu de Jos pentru a discuta cu moș Baci Alexandru despre ce mai are nevoie pentru a-și reconstrui casa și pentru a-i oferi o sumă de bani pe care să o folosească în acest sens.

Prezent la acțiune, Gabriel Pleșa, viceprimarul municipiului Alba Iulia, a declarat: „La noi este o tradiție de ani buni, ca să zic așa, ca în preajma Crăciunului să desfășurăm acțiuni sociale. Încercăm să identificăm semeni de-ai noștri care au nevoie de ajutor și le oferim, pe cât putem, atât ajutor material, cât și sprijin moral.

Și, în aceste condiții, nu puteam rămâne indiferenți față de tragedia acestui om. Până la urmă, spiritul Crăciunului înseamnă și să aduci o rază de speranță celor care au cel mai mult nevoie de așa ceva. Eu nu pot decât să le mulțumesc colegilor mei care s-au mobilizat și de această dată și au făcut ca această acțiune să fie posibilă. Dincolo de ceea ce am oferit din punct de vedere material, cred că și sprijinul moral este important. Iată de ce noi o să continuăm să desfășurăm asemenea acțiuni în această perioadă.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | ACCIDENT rutier la Geoagiu, comuna Stremț: Un autoturism cu trei persoane, SUSPENDAT pe malul unei râpe cu adâncimea de aproximativ 3 metri

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier la Geoagiu, comuna Stremț: Un autoturism cu trei persoane, SUSPENDAT pe malul unei râpe cu adâncimea de aproximativ 3 metri Un accident rutier a avut loc marți noaptea la Geoagiu, în comuna Stremț. Intervin pompierii cu trei autospeciale. Citește și: FOTO | ACCIDENT pe autostrada A1 Sebeș-Deva: Trei persoane rănite și un autoturism […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea