Rămâi conectat

Sport

FOTO | Laura Bogdan, judoka CS Unirea Alba Iulia, medalie de bronz la Campionatele Europene pentru Juniori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Laura Bogdan, judoka CS Unirea Alba Iulia, medalie de bronz la Campionatele Europene pentru Juniori

Judoka Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia, Laura Bogdan, a obținut medalia de bronz la Campionatele Europene pentru Juniori, desfășurate în perioada 5-8 septembrie la Tallinn, în Estonia.

Laura Bogdan a concurat, ca de obicei, la categoria de greutate – 48 de kilograme și a reușit să se claseze pe a treia treaptă a podiumului după ce a învins sportive talentate din Cehia și Germania.

Citește și: Miriam Bulgaru la Țiriac Foundation Trophy: Cu cine va juca în primul tur

Laura Bogdan este sportivă cu dublă legitimare – CS Unirea Alba Iulia/CSM Cluj-Napoca – fiind elevă a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Daniela Mateica). Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Prin cucerirea acestei medalii, Laura Bogdan continuă forma bună. În acest an, Laura a mai obținut performanțe extraordinare pe plan internațional: Locul 2 la Cupa Europeană de Juniori de la Paks, Ungaria. Locul 2 la Cupa Europeană de juniori de la Sarajevo, locul 5 la Cupa Europeană de Juniori de la Graz, locul 2 la Cupa Europeană de Juniori de la Slovenj Gradec.

CS Unirea Alba Iulia transmite felicitări sportivei și antrenorilor. Aceștia demonstrează că atunci când există muncă, disciplină, talent și pasiune vor apărea și cele mai mari performanțe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Atleții veterani din Alba, salbă de medalii la Campionatul Național în aer liber: patru campioni naționali din județ

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atleții veterani din Alba, salbă de medalii la Campionatul Național în aer liber: patru campioni naționali din județ Zilele trecute, la București, pe Stadionul “Iolanda Balaș”, s-a disputat Campionatul Național în aer liber masters, la competiția dedicată atleților veterani remarcându-se, din nou competitorii din Alba. Au participat, din județ, sportivi legitimați la CS Unirea Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea