Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO: La Meteș, pentru 1 iunie, Caravană de carte, dansuri și înghețată

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Caravana literară „Scriitori în școală” a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba, a poposit astăzi în comuna Meteș, la Școala Gimnazială. Specialiști din cadrul bibliotecii și scriitorii Daniela Tiger și Mircea Borcan au adus bucuria cărții la elevii și profesorii din școală. Caravana cărții a fost prezentă în comună, în cadrul activitaților pregătite de Primăria Meteș, pentru sărbătorirea zilei de 1 Iunie, ziua copilului.

Călătoria în universul literaturii a început astăzi la ora 12:00, la Școala Gimnazială alături de scriitori invitați, elevii școlii și profesori. Tema cărții, lectura și creația au fost punctele de atracție în cadrul dialogului deschis. Cele 4 școli ale comunei au primit cărți drept cadou, din partea Bibliotecii Judetene ,,Lucian Blaga” Alba și a Consiliului Județean Alba. Cărțile primite de copii sunt menite să le amintească de minunatul univers al copilăriei.

Vineri, 31.05.2019, într-un cadru relaxat, copii vor participa la o demonstrație de dans și buna dispoziție alături de maestrul Alex Chirila.

“A fi copil este o bucurie pe care nu o conștientizăm în momentul când suntem mici, dar sunt sigur că fiecare dintre noi are suflet de copil, în anumite situații, mai ales când este vorba de pruncii noștrii. Zilele acestea am organizat pentru elevii de la Școala Gimnazială Meteș, câteva activități care să le aducă bucurie în suflet și să simtă că sunt sărbătoriți.

Ziua de 1 iunie a însemnat pentru ei, caravană de carte, dansuri sau binemeritata înghețată. Le mulțumesc pe această cale partenerilor noștrii de la Biblioteca Judeteana „Lucian Blaga” Alba și instructorului de dans Alex Chirila, pe care am reușit să îl aducem în comună, în urmă cu câteva luni, cănd a început orele de dansuri cu copiii care și-au dorit să învețe de la un profesionist ce înseamnă bucuria dansului” a declarat primarul comunei Meteș, Dan Cosmin Opruța.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 120 de șoferi testați pentru alcool și droguri în ultimele 48 de ore, în Alba: Amenzi de peste 39.000 lei și patru permise reținute

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Peste 120 de șoferi testați pentru alcool și droguri în ultimele 48 de ore, în Alba: Amenzi de peste 39.000 lei și patru permise reținute În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea