Rămâi conectat

Sport

FOTO | Judoka CS Unirea Alba Iulia, Alexandru Sibișan – medalie de AUR la Campionatul Național U21

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Judoka CS Unirea Alba Iulia, Alexandru Sibișan – medalie de AUR la Campionatul Național U21

Albaiulianul Alexandru Sibișan, sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea/CSM Pitești), a obținut locul 1 la Campionatul Național Ne Waza U21, desfășurat la Izvorani, în 19-20 octombrie.

Citește și: FOTO: Judoka CS Unirea, Laura Bogdan și Alexandru Sibișan, medalii de argint și bronz la Cupa Europeană de Juniori

Alexandru Sibișan a concurat la categoria de greutate +81 de kilograme, demonstrând că este cel mai bun sportiv din țară la acest nivel. Ne Waza este o disciplină a artei marțiale judo care pune accent pe tehnicile de luptă la sol, iar Alexandru a demonstrat o stăpânire foarte bună a acestor tehnici, dar și o pregătire fizică riguroasă.

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Alexandru Sibișan a mai obținut medalii importante în acest an, precum locul I la Campionatul Național Universitar, locul I la Campionatul Național U21, locul I la Campionatul Național U23, locul I la Campionatul Național Seniori, dar și locul 3 la Cupa Europeană de Juniori.

Aceste rezultate demonstrează că munca, disciplina și seriozitatea reprezentă cheia succesului în sport, Alexandru Sibișan fiind de ani buni unul dintre cei mai prolifici judoka din țară, la categoria sa de vârstă și greutate.

CS Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – ACS Tg. Mureș 1-0 (1-0) | Victorie prețioasă pentru „roș-albaștri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir – ACS Tg. Mureș 1-0 (1-0), victorie prețioasă pentru „roș-albaștri” în ultima rundă a turului eșalonului terț Victorie prețioasă pentru „roș-albaștri”, care cuceresc 3 puncte importante în economia stagiunii. Metalurgistul s-a impus la limită, după un autogol și un meci în marea majoritate, de uzură. A treia victorie succesivă în fața fanilor pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea