Rămâi conectat

Sport

FOTO: Jelena Antic (internaţională din Macedonia), noua jucătoare a CSU Alba Iulia | A plecat în schimb Nici Gilday (USA)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Jelena Antic (24 de ani) este noua achiziţie a formaţiei CSU Alba Iulia, baschetbalista fiind componentă a naţionalei Macedoniei.Jelena Antic CSU Alba Iulia 4

Jucătoarea care evoluează pe poziţiile 3 şi 4 va ajunge astăzi în România, la Cluj şi în această seară va bifa primul antrenament sub comanda antrenorului Miroslav Popov. „Cred că am reuşit o achiziţie bună, am transferat-o la recomandarea antrenorilor. Eram în negocieri de mai mult timp, însă a trebuit să aşteptăm să reglăm relaţiile contractuale cu Nici Gilday„, a spus preşedintele Bogdan Duma.

*A jucat în USA, Spania şi Israel

În acelaşi timp, formaţia universitară s-a despărţit de Nici Gilday (USA), înregimentată în vară. Antic va debuta la noua sa formaţie vineri, la Alba Iulia, în partida de Cupa României cu CSBT Alexandria. Jelena Antic a fost în 2010 MVP-ul Campionatelor Europene Under 20B. Ultima dată a evoluat în Spania, la Mann Filter, mai trecând pe la Maccabi Bnot Ashdod (Israel) şi în Serbia la Partizan Galenika Belgrad (2013-2014) – de două ori campioană, sau Radivoj Korak, în CV-ul său mai figurând şi o experienţă în USA la Liberty University, din 2009.

[nggallery id=1021]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir, calificare spectaculoasă în Cupa României, 4-1, după prelungiri cu ACS Mediaș! Inspirația lui Lucian Itu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a reușit o calificare spectaculoasă în turul secund al Cupei României, învingând, după prelungiri, pe ACS Mediaș, scor 4-1 (0-0), într-o partidă în care vizitatorii au deschis scorul Gruparea de sub Drăgana este a treia reprezentantă a Albei ajunsă în etapa superioară a competiției „KO” după CSM Unirea Alba Iulia (10-0 cu Industria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea