Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO/ INSULA IUBIRII: Cum s-a încheiat exotica aventură pentru cuplul din Alba Iulia? Ce a scris Medana pe Facebook, după ultimul episod?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulienii Medana şi Robert de la „Insula Iubirii” trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor.

insulaCei doi concurenţi ai emisiunii de la Antena 1 s-au căsătorit în urmă cu o lună şi vor avea un copil. Bruneta este însărcinată în cinci luni şi în ciuda faptului că în timpul emisiunii au mai avut şi probleme, iată că finalul a fost unul de poveste pentru ei. Robert şi Medana vor avea un fiu, iar sarcina nu pare să îi dea bătăi de cap, asta dacă ţinem seamă de zâmbetul larg pe care îl afişează.

La scurt timp după ce ultimul episod din emisiunea „Insula Iubirii” s-a încheiat, Medana a postat pe pagina unui site de socializare o imagine în care apare alături de soţul ei, Robert, cu burtica de gravidă la vedere.
„Noi doi şi bebetronul vă salutăm”, a scris Medana pe Facebook, potrivit spynews.ro.

CITEȘTE ȘI: VIDEO/ Un cuplu din Alba Iulia își testează relația pe ”Insula Iubirii”, în Thailanda. Vor reuși ispitele să-i despartă?

Iată ce s-a întâmplat la finalul aventurii exotice trăite de cei doi albaiulieni:

”După ce au retrăit momentele grele care i-au făcut să sufere și să creadă că între ei nu mai poate fi nimic reparat, Robert a hotărât totuși să nu se abată de la planul inițial, acela de a o cere de soție pe Medana. Oricât l-a rugat Medana să nu facă acest gest considerându-l total nepotrivit pentru ei, Robert a vrut să aibă dovada că nu-l mai dorește în viața ei. Întrebați de Radu Vâlcan cum vor pleca de pe această insulă, despărțiți sau împreună, cei doi au răspuns la unison: ca doi prieteni.

CITEȘTE ȘI: VIDEO/ Emoții puternice pentru cuplul din Alba Iulia, pe Insula Iubirii. Ispita supremă, Deea, a pus ochii pe Robi încă din prima emisiune. Ce a simțit Medana

Discuțiile dintre cei doi au continuat în cameră, unde Medana și Robi și-au spus toate lucrurile pe care ar fi vrut să și le spună pe parcursul emisiunii, atunci când nu au avut această posibilitate. După ce au dezbătut moment cu moment cele întâmplate, Robi a hotărât să îngenuncheze din nou în fața Medanei pentru o nouă cerere în căsătorie. De această dată, răspunsul Medanei a fost unul pozitiv. Cu promisiunea lui Robi de a deveni bărbatul pe care și-l dorește ea, cei doi și-au jurat o nouă viață împreună. Cu toate lecțiile învățate, Medana și Robi pornesc într-o relație bazată pe încredere și iubire”, scrie a1.ro pe pagina dedicată emisiunii.

[nggallery id=2460]

Surse: spynews.ro; a1.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Abigail Avanpremiera Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett Cu: Kathryn Newton, Dan Stevens, Kevin Durand, Giancarlo Esposito, Alisha Weir, Matthew Goode Gen Film: Horror, Thriller Durată: 95 min Rating: N 15 După ce niște infractori […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea