Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: Instrumente didactice moderne pentru Grădinița cu Program Normal din Săsciori, în urma evenimentului caritabil „Investiția în educație înseamnă investiția în viitor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două educatoare inimoase de la Grădinița cu Program Normal din Săsciori, au avut o idee: de a dota grădinița cu o masă luminoasă, un instrument didactic care ajută la dezvoltarea abilitatilor pentru scris si citit, stimuleaza simtul cromatic, creativ și incita imaginatia.

Sprijijite de părinți și colegi, au format echipe și s-au pus pe treabă. Așa a apărut Târgul de mărtişoare „Zâmbete de primăvară”. Și au reușit să strângă bani pentru două măsuțe luminoase.

”Într-o lume aflată într-o evoluţie accelerată, sistemul educaţional este primul care trebuie să ţină pasul, deoarece el pune bazele unei societăţi sănătoase. Toţi copiii au drepturi egale la educaţie. Niciunul nu ar trebui să fie privat de şansa de a evolua, indiferent de mediul din care provine.

Sala noastră a fost o adevărată explozie de creativitate când ne-am pus pe treabă, fiecare copil a fost lăsat să lucreze liber, nu am avut un anumit tipar, astfel că fiecare mărţişor a fost unic, reflectând personalitatea copiilor noştri. Cred că asta a făcut că succesul nostru să fie mult mai mare decât ne aşteptam!

Atunci când iubirea şi creativitatea formează o echipă, rezultatele nu au cum să nu ne bucure! Am reuşit să strângem bani nu doar pentru una, ci chiar pentru două mese luminoase. Astfel, în urma târgului, fiecare grupă a fost dotată cu câte o masă luminoasă.

Mulţumim pe această cale tuturor celor care au contribuit la realizarea visului nostru şi sperăm că zâmbetele noastre să vă aducă o primăvară plină de căldură şi iubire!”, a spus Ecaterina Balint, educatoare la  GPN Săsciori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia, premiul I și II la concursul național ”Eroul meu de ieri și de azi”: Povești de viață impresionante așezate pe hârtie de Iulia Laza, Lucas Popescu și Raluca Ramf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia, premiul I și II la concursul național ”Eroul meu de ieri și de azi”: Povești de viață impresionante așezate pe hârtie de Iulia Laza, Lucas Popescu și Raluca Ramf Poveștile din trecut ale veteranilor de război, ale prizonierilor sau ale celor deportați sunt povești de viață impresionante. Elevii colegiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea