Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO | În semn de iubire pentru echipa națională, un șofer din Alba a aranjat în Germania trei autocamioane în forma drapelului României, înainte de meciul cu Olanda

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | În semn de iubire pentru echipa națională, un șofer din Alba a aranjat în Germania trei autocamioane în forma drapelului României, înainte de meciul cu Olanda

Un șofer din județul Alba a vrut să își arate prețuirea și susținerea pentru echipa națională a României înainte de meciul cu Olanda, din optimile EURO 2024.

Citește și: FOTO: România lui Stanciu și Rațiu a reușit o calificare de vis! „Tricolorii”, în optimile de finală ale EURO 2024 după ce au câștigat grupa!!!

Bărbatul, originar din Petrești, de lângă Sebeș, este șofer și lucrează pentru firma MAN din Germania. În pregătirea meciului pe care tricolorii îl vor juca cu Olanda, marți, 2 iulie 2024, șoferul a aranjat trei TIR-uri în forma drapelului național.

Citește și: România – Olanda în optimi la Euro 2024: Când va fi meciul

”Am vrut să îmi arăt susținerea și iubirea pentru naționala noastră pentru tricolori. Suntem alături de ei și îi susținem indiferent în ce colț al lumii ne-am afla”, a transmis bărbatul pentru ziarulunirea.ro.

România este una dintre naționalele care au surprins până acum lumea fotbalului la EURO 2024, după câștigarea Grupei E, din care au mai făcut parte Belgia, Slovacia și Ucraina.

Meciul România – Olanda se joacă marți, 2 iulie, de la 19:00, iar ”Tricolorii” lui Edi Iordănescu au intrat în linie dreaptă în ceea ce privește pregătirile pentru această partidă importantă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cine sunt moții, numiți de Ioan Slavici: „Cea mai nobilă parte a poporului român”. Originile mândrilor locuitori ai Munților Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cine sunt moții, numiți de Ioan Slavici: „Cea mai nobilă parte a poporului român”. Originile mândrilor locuitori ai Munților Apuseni Lăudabil, moţii au scris multe pagini din istoria României. Mulţi dintre ei trăiesc de mii de ani la peste 1.400 de metri altitudine în propria lor „ţară” denumită „Ţara Moţilor”. Scriitorul Ioan Slavici îi consideră […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea