Rămâi conectat

Sport

FOTO: Iarăși campioni! Star Pro Optimum Alba Iulia a câștigat un nou turneu internațional, la Albena! Yannis Popescu – golgheterul competiției Under 12

Dan HENEGAR

Publicat

în

Star Pro Optimum Alba Iulia a reușit un nou rezultat extraordinar, impunându-se la turneul internațional „West Footbal Arena-Challenge Cup 2024″, la Albena (Bulgaria), la categoria Under 12.

Grupa de copii din anul 2012 și mai mici, antrenată de Filip Morar, a cucerit trofeul, după ce a câștigat toate întâlnirile susținute, iar Yanis Popescu a cucerit titlul de golgheter.

Este a patra competiție internațională adjudecată în acest an de micuții fotbaliști de la Star Pro Optimum Alba Iulia, care impresionează prin performanțele realizate. În ianuarie, generația Under 14, condusă de Ciprian Selagea și Gheorghe Bran, a învins la Parma, cu victorii pe linie, la Torneo della Befana. A urmat, în luna iunie, o nouă realizare remarcabilă, Star Pro Optimum Alba Iulia impunându-se la Adria Summer Cup, la Cesenatico, la două categorii de vârstă, 2010 și 2013, tot fără a cunoaște gustul eșecului.

Concluzionând, 4 generații, de la 2010, la 2014, laureate la nivel internațional pentru Star Pro Optimum!

În Bulgaria a fost un turneu pe mai multe categorii de vârstă, 2008, 2010, 2012, 2016, cu echipe din Bulgaria, Kosovo și România. Oponenții albaiulienilor la Junior’s Cup au fost CS Medgidia, Spartak Varna, Grand Pro 1, Chernomorec Balchik și Grand Pro 2.

„După o săptămână petrecută pe litoralul bulgăresc, fiarele noastre se întorc acasă triumfătoare, fără a cunoaște gustul înfrângerii. Pe o căldură sufocantă, aceștia au disputat în 3 zile, 5 meciuri cu echipe din țara vecină, câștigându-le pe toate… O generație extrem de talentată cu care se lucrează de ani de zile și un antrenor dedicat trup și suflet acestei meserii! Felicitări fiarelor pentru turneul câștigat, Bravo Filip pentru cum i-ai antrenat și mulțumim părinților pentru cum i-ați încurajat și aplaudat! Felicitări Yanis Popescu, pentru titlul de golgheter al turneului! Încă o dovadă vie că atunci când ai răbdare și ești serios în tot ce faci, mai devreme sau mai târziu rezultatele cu siguranță nu întârzie să apară! Mai adăugăm la zestrea de trofee câștigate în acest an, încă unul internațional!„, au transmis reprezentanții merituosului club de fotbal juvenil.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) – locul 7 în seria de calificări la Campionatele Europene Under 18 și ratarea accederii în semifinale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj) a concurat la Campionatul European Under 18 din Slovacia în calificările probei de 800 de metri, nereușind calificarea în semifinale, la cea mai importantă competiție a anului în ceea ce-l privește. Competitorul din Alba s-a clasat pe locul șapte (ultimul) în a treia serie de calificare cu timpul 1:55.68, cursa […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea