Rămâi conectat

Sport

FOTO: Emanuel Codrea și Hunor Sarkozi, vicecampioni naționali la Under 17 cu UTA Arad | Darius Trifu, locul 4, cu FCSB

Dan HENEGAR

Publicat

în

Tinerii jucători din Alba, Emanuel Codrea (Cugir, ex-Unirea Alba Iulia, foto principal, rândul de sus, al 3-lea de la dreapta la stânga) și Hunor Sarkozi (foto, rândul de jos, primul din dreapta, din Lopadea Nouă, ex-Viitorul Aiud) au devenit vicecampioni naționali la categoria Under 17, după finala Ligii Elitelor, pierdută de UTA Arad, scor 1-5 (0-1) cu Viitorul Constanța!

Cei doi jucători din județ au fost titulari în distribuția aliniată de „Bătrâna Doamnă” în meciul de la Mogoșoaia. În finala mică a aceleiași categorii de vârstă a evoluat și albaiulianul Darius Trifu (al 5-lea de la stânga la dreapta, în rândul de jos, Unirea Alba Iulia), ultimul sfert de oră pentru FCSB, ce a pierdut cu Universitatea Craiova, după loviturile de departajare, 4-5 (0-0 după timpul regulamentar).

Ieri, un alt albaiulian, Bogdan Lazăr a devenit vicecampion național, la Under 19, cu Viitorul Constanța (1-2 cu AFK Csikszereda Miercura Ciuc, ce va juca în UEFA Youth League după ce a cucerit titlul în premieră). În finala mică au fost prezenți Daniel Nicula (din Stremț) și Vlad Domșa (Teiuș), cu Gaz Metan Mediaș (1-3 cu FCSB)

O ediție a competițiilor juvenile, în care au fost angrenați șase jucători din Alba, o premieră de apreciat a fotbalului județean

Sursa foto: www.sportarad.ro și FCSB


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Alba Iulia, la Centenar: în 16 august 2024, expoziție de fotografii la Palatul Principilor și meci de old boys pe „Cetate” cu fostele glorii!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia, la Centenar: în 16 august 2024, expoziție de fotografii la Palatul Principilor și meci de old boys pe „Cetate” cu fostele glorii! Vineri, 16 august 2024, este o zi specială pentru Unirea Alba Iulia, clubul din Cetatea Marii Uniri aniversând Centenarul, respectiv un secol de la înființare. Pentru a marca acest moment […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea