Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO | Elevi de la Colegiul Economic din Alba Iulia, locul III la Concursul național ”Produse și preparate ecologice”, secțiunea Concurs de filmulețe cu tematica “Traiul verde de acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi de la Colegiul Economic din Alba Iulia, locul III la Concursul național ”Produse și preparate ecologice”, secțiunea Concurs de filmulețe cu tematica “Traiul verde de acasă”

Elevii Colegiului Economic,, Dionisie Pop Marțian „Alba Iulia au câștigat locul III la Concursul național ,,Produse și preparate ecologice,, la secțiunea IV: Concurs de filmulete cu tematica „Traiul verde de acasă”.

Concursul s-a desfășurat la Colegiul Tehologic de Industrie Alimentară, „Terezianum,, Sibiu, în perioda 21-22 iunie 2024. Au participat elevi de la licee din: Bistrița, Sibiu, Alba, Olt, Mehedinți, Ialomita, Dolj, Cisnădie.

Citește și: FOTO | Elevii Colegiului Economic din Alba Iulia, locul I la concursul culinar ”Rețele Bunicii”, de la Cluj-Napoca. Au fost pregătiți de Chef Toma, bucătarul Cetății Alba Carolina

Concursul Național “Produse și preparate ecologice”, din cadrul proiectului „Elemente de nutriţie şi siguranţa alimentelor” a fost organizat de Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară “Terezianum” din Sibiu.

Elevii participanți de la Colegiul Economic Dionisie Pop Marțian Alba Iulia sunt Dragan Denisa, Muntean Carlos, Jeler Tudor, Pandor Nuria, Iosif Bogdan, Oprea Karla, Breazu Mario, coordonați de profesorii Cucea Ramona, Moghiroiu Anca și Iacșa Nicolae.

Secţiunile concursului au fost următoarele:

– Secțiunea I: Concurs de referate cu tematica “Produse și preparate ecologice”
– Secțiunea II: Concurs de prezentări power-point cu tematica “Exemple de bune practici”
– Secțiunea III: Concurs de postere cu tematica “Beneficiile produselor și preparatelor ecologice asupra corpului uman”:
– Secțiunea IV: Concurs de filmulețe cu tematica “Traiul verde de acasă”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

1 iulie 2024: Concert special de clavecin la Catedrala Romano-Catolică ,,Sfântul Mihail” din Alba Iulia, susținut de pianistul Stanisław Łopuszyński

Bera Larisa

Publicat

în

1 iulie 2024: Concert special de clavecin la Catedrala Romano-Catolică ,,Sfântul Mihail” din Alba Iulia, susținut de pianistul Stanisław Łopuszyński Luni, 1 iulie 2024, ora 19:00, va avea loc un concert special de clavecin la Catedrala Romano-Catolică ,,Sfântul Mihail” din Alba Iulia, susținut de pianistul Stanisław Łopuszyński. Citește și: JOI, 27 iunie: Noi întâlniri ale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea