Rămâi conectat

Sport

FOTO: Echipa universității “1 Decembrie 1918” Alba Iulia, vicecampioană europeană la baschet 3×3

Ziarul Unirea

Publicat

în

România reprezentată de sportivele universității “1 Decembrie 1918” Alba Iulia este noua vicecampioană europeană universitară la baschet 3×3.

universitare-3x3-2

Echipa formată din Marta Fodor, Alina Chivu, Bianca Voica și Dora Ardelean a cucerit medaliile de argint la Campionatele Europene Universitare de baschet 3×3 care au avut loc la Kragujevac, în Serbia, la finalul săptămânii trecute. Jucătoarele Universității “1 Decembrie 1918” Alba Iulia au eliminat în semifinale cu 14-10 de Universitatea Federală Siberiană din Rusia.

universitare-465x390

În finală, fetele noastre au pierdut în fața slovencelor de la Universitatea din Ljubljana, care s-au impus cu 14-9 în fața formației pregătite de profesorul Sorin Simon.

universitare-3x3-3

sursa foto: prosport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea