Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. Salbă de medalii pentru echipa Hip-tep Leorinț, la Concursul Internațional de călărie de la Fót

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociatia Hip-Tep a reușit să obțină două medalii de aur, o medalie de argint, două locuri patru și un loc șapte, în cadrul concursului de hipoterapie organizat la Fot, Ungaria.

În cadrul acestui concurs au participat 25 de asociații care au ca domeniu de activitate hipoterapia și peste  200 de copii. Concursul s-a desfășurat în perioada 27-29 septembrie, timp de 3 zile și au fost probe pe diferite categorii de vârste și dizabilități.

Locurile pe care au reușit să se claseze membrii echipei, respectiv D.A. primul loc la gimnastică pe cal, a fost cea mai mare surpriză, ținând cont că a fost prima ei participare la acest concurs. A doua medalie de aur a venit din partea concurentei la călărie S. T., ea participând și anul trecut, dar fără a obține acest loc bine meritat, de această dată fiind mult mai bine pregatită, a reușit să fie pe primul loc. Concurenta D. A. a obținut locul doi la călărie, dar ea a fost pentru prima dată la un concurs în afara țării. Locul patru obținut de singurul băiat al echipei A. G,. atât la gimnastică pe cal cât și la voltijă, a fost o mare realizare, deoarece probele au fost în același timp și au fost după proba pe echipe, deci în două ore a participat la 3 probe.

Toți membrii echipei merită aprecierea celor din jur pentru efortul depus: au făcut sacrificii și au reușit să-și gestioneze emoțiile în timpul concursului. Felicitări acestor copii minunați!

Echipa Asociației Hip-Tep a fost susținută de familiile acestor copii curajoși, delegația de 17 persoane a susținut echipa pe parcursul celor 3 zile de concus, dar a meitat!

[nggallery id=7466]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea