Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO| Dorința unui cetățean din Alba, după RAVAGIILE făcute de ploi: „Dacă nu pot fi reabilitate drumurile, măcar să fie adusă piatră”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Dorința unui cetățean din Alba, după RAVAGIILE făcute de ploi: „Dacă nu pot fi reabilitate drumurile, măcar să fie adusă piatră”

După o serie de sesizări adresate Primăriei Municipiului Alba Iulia, urmate chiar și de o descindere a unui consilier local la fața locului, un cetățean din Micești, de pe strada Cumpenei, are o minimă dorință : „dacă nu se pot continua lucrările la reabilitarea, respectiv pavarea drumului, măcar să fie adusă piatră”.

„Vă rog să publicați acest caz, poate se trezește cineva la realitate”. Conform reprezentanților Primăriei, așa cum reiese din spusele cetățeanului, lucrările de reabilitare / pavare a drumurilor cu probleme din Micești ar fi trebuit să fie demarate în luna aprilie.

Acesta declară confuz : „să văd într-o postare pe Facebook că lucrările de pietruire s-au mutat la Oarda”. După fiecare ploaie se face noroi încât nu se poate intra nici măcar cu mașina.”

După fiecare ploaie lupta cu noroaiele este greu de câștigat chiar și atunci când este utilizat un automobil pentru deplasare.

„Sunt multe străzi în Micești care necesită reabilitare, dar până acum am primit doar promisiuni”, încheie cititorul ZiarulUnirea.ro cu speranța că vocea sa o să ajungă unde trebuie și că problema cetățenilor din Micești va fi rezolvată de către autoritățile locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea