Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| „De sărbători cu dragoste”: Spectacol de colinde, teatru şi dans pus în scenă de elevii Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Astăzi, de la ora 15.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia a avut loc a treia ediţie a evenimentului „de sărbători cu dragoste”. Spectacolul a fost pus în scenă de elevii Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă, care şi-au dorit să amintească celor aproximativ 300 de persoane prezente, adevărata semnificaţie a Crăciunului, puterea inimaginabilă a gesturilor simple, gesturi  care aduc oamenii mai aproape.

De asemenea, în holul Casei de Cultură a Studenţilor a  putut fi vizitată expoziţia de lucrări ale elevilor Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă din Alba Iulia, care a constat în obiecte decorative, felicitări şi ornamente pentru brad.

Elevii C.Ş.E.I. au cântat şi dansat astăzi alături de elevi ai şcolilor şi  instituţiilor  partenere: Liceul cu Program Sportiv Sebeş, Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” Blaj,  Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Unirea- Structura „Gheorghe Maier” Unirea II, Grădiniţa cu Program Normal nr.6 Alba Iulia,  Şcoala de folk- prof. Daniel Avram- Palatul Copiilor Alba Iulia.

Spectacolul a conţinut colinde din repertoriul românesc şi intrnaţional, teatru, muzică folk, dans modern, dansuri tradiţionale româneşti, umor şi veselie.

[nggallery id=895]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Salariul minim brut se majorează începând de astăzi, 1 iulie 2024. Câți bani primesc angajații în mână

Bera Larisa

Publicat

în

Salariul minim brut se majorează începând de astăzi, 1 iulie 2024. Câți bani primesc angajații în mână Începând de astăzi, 1 iulie 2024, angajații din România vor beneficia de o majorare a salariului minim pe economie, conform noilor măsuri adoptate de guvern la începutul lunii iunie. Noul salar minim brut este de 3.700 de lei. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea