Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: De peste 10 ani, CAR Credit Teiuș este gazdă bună pentru colindătorii din județele Alba și Bihor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu o tradiție în sistemul asociativ din 1924, CAR Credit Teiuș există pentru a oferi membrilor săi serviciile unei instituții solide, disciplinate financiar, având resurse umane calificate, care deservesc nevoile financiare ale membrilor. Cu un număr de peste 11.000 membri, este o instituție solidă, care oferă dobânzi la fondul social de până la 4% pe an, cu capitalizare, misiunea sa fiind cea de sprijinire și întrajutorare financiară a membrilor.

Pășind pragul acestei instituții, în Cîmpeni, cu ocazia venirii micilor colindători, am descoperit un spațiu cald, generos și modern, cu personal bine pregătit și atent la nevoile membrilor săi. Directorul sucursalei Câmpeni a CAR Credit Teiuș, doamna Mihaela Gabriela Mihon ne-a explicat în câteva cuvinte, ce reprezintă această instituție: „CAR Credit Teiuș este o instituție puternică, în care membrii vin cu încredere să-si constituie fondul social, la care primesc dobândă avantajoasă. Dovada seriozității și stabilității este dată și de faptul că CAR Credit Teiuș face parte din Federația Caselor de Ajutor Reciproc din România – FEDCAR, membră a Consiliului Mondial al Uniunilor de Credit (WOCCU) – organizație internațională de reprezentare, cu membri din 109 țări, ce deservesc 231 milioane de membri. Pentru a avea acest statut, CAR Credit Teiuș întrunește standarde înalte de performanță. Imaginați-vă doar cum ajutorarea dată de uniunile de credit pentru cei peste 231 milioane de membri, se răsfrânge asupra 231 milioane de familii – și asta spune tot despre impactul unei organizații foarte puternice asupra membrilor din întreaga lume. F.E.D.C.A.R. este singura organizație de reprezentare din România, membră WOCCU, iar CAR Credit Teiuș este mândră să facă parte din această federație.” a precizat directorul de sucursală, doamna Mihaela Gabriela Mihon.

Totodată, CAR Credit Teiuș este un sprijin important în comunitate, întrajutorând membri din Cîmpeni, Sălciua, Baia de Arieș și localitățile învecinate, cu împrumuturi accesibile oricărui buzunar, ajutor în caz de deces, prime la nașterea copiilor membrilor, ajutoare de sărbători. Astfel, în luna decembrie, CAR Credit Teiuș a oferit peste 900 de pachete copiilor din localitățile și împrejurimile unde CAR Credit Teiuș își desfășoară activitatea: Cîmpeni, Abrud, Ștei, Ocna Mureș, Sebeș, Cugir, Blaj și Teiuș. Alături de aceștia, și câțiva micuți colindători din comuna Vidra au trecut plini de emoție pragul sucursalei din Cîmpeni, unde au prezentat un program de colinde, iar truda lor a fost răsplătită cu dulciuri și daruri.

„La sfârșit de an, cu ocazia Sfintelor sărbători de Crăciun și Anul Nou, transmitem membrilor mesajul conducerii CAR Credit Teiuș de sărbători fericite, cu pace în suflet și sănătate! La mulți ani binecuvântați!” a menționat doamna Mihaela Gabriela Mihon, directorul sucursalei din Cîmpeni.

Ovidiu CULDA

[nggallery id=6631]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sprijin pentru fermierii români: Despăgubiri de până la 3.000 de lei, dobânzi fixe de 1,95 % pentru credite și suspendarea plății datoriilor până în decembrie 2025

Bera Larisa

Publicat

în

Sprijin pentru fermierii români: Despăgubiri de până la 3.000 de lei, dobânzi fixe de 1,95 % pentru credite și suspendarea plății datoriilor până în decembrie 2025 În ședința de astăzi, joi, 28 august, a Guvernului, premierul Marcel Ciolacu și ministrul Agriculturii, Florin Barbu, au abordat subiectul referitor la sprijinul pentru fermierii români, în contextul secetei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea