Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia, campioana Ligii a 4-a Alba, după 10-0 cu Viitorul Vama Seacă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

La  Galtiu, CS Universitatea Alba Iulia a devenic matematic campioana Ligii a 4-a și va reprezenta Alba la barajul de promovare în Liga a 3-a contra fornației din județul Covasna.

CS Universitatea Alba Iulia – Viitorul Vama Seacă 10-0 (4-0): Baghiu (5, 45), Herci (37), Ad. Lăcătuș (40, penalty), Circov (46, penalty), Cl. Oara (63, 70, 83), Frențiu (79, 88).

Echipa condusă de Mihai Manea a condus autoritar stagiunea, pierzând numai 5 puncte, cu Industria Galda (o remiză și un eșec). De 5 întâlniri studenții nu au primit gol, în mintul 80 portarul Căt. Sudiu apărând un penalty executat de B. Găldean. A 11-a victorie consecutivă a însemnat și atingerea bornei de 100 de goluri marcate pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri.ce are cu o etapă înaintea finalului, 6 puncte avans, cel mai bun atac și cea mai puternică defensivă. La al doilea sezon petrecut în Liga a 4-a (precedentul, întrerupt în 2020 din cauza pandemiei), CSU Alba Iulia și-a atins scopul, fiind cotată marea favorită a sezonului, în plus albaiulienii sunt calificați pentru a 3-a oară la rând în finala Cupei României.

FOTO: CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Mâine, ora 17.30, CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr, în Cupa României | „Alb-negrii”, la trântă cu divizionara secundă, pe „Cetate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mâine, ora 17.30, CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr, în Cupa României | „Alb-negrii”, la trântă cu divizionara secundă, pe „Cetate” CSM Unirea Alba Iulia are parte de un duel de foc miercuri, de la ora 17.30, pe „Cetate”, cu divizionara secundă CSC Șelimbăr, „alb-negrii” propunându-și în acest sezon să acceadă în grupele Cupei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea