Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – CS Ocna Mureș 1-3 (0-1), în Cupa României | Ocnamureșenii, calificare la debutul lui Dan Roman

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a pierdut pe „Cetate”, primul meci de la preluarea echipei de către Primăria municipiului Alba Iulia,

În derby „de Alba”, disputat sub privirile lui Adrian Vâsâi, fostul selecționer al naționalei Under 19, sibianul dorit pe banca tehnică a „alb-negrilor”, s-a impus „Soda dragă”, scor 3-1 (1-0). A fost un meci între garnituri care încă se caută, cu multe noutăți, un debut cu dreptul pe banca tehnică ocnamureșeană a antrenorului Dan Roman, diferența de pregătire între cele două formații spunându-și cuvântul.

CS Ocna Mureș realizează o victorie de moral și accede în turul secund al Cupei României, în 31 august, alături de Metalurgistul Cugir. Ocnamureșenii au fost în marea majoritate a timpului cu un pas în față, oponenții neavând la dispoziție 4 jucători (Olawuseun, Forna, Adnan și Fetița).

Nu am reușit evoluția pe care o așteptam, dar și așa, la 1-1 am avut oportunități importante. Regretăm că am suferit o înfrângere la primul joc sub titulatura de CSM Unirea și promitem că ne vom revanșa în prima etapă a sezonului„, a spus Marcel Rusu.

„A fost botezul meu ca antrenor, mă bucur că am câștigatm dar mai ales că am reușit să marcăm pe chestiuni pregătite ieri la antrenament. Am dominat întâlnirea în proporție de 80 la sută, am avut posesie, ocaziile mai mari, dăruire. Am fost echipa mai puternică, mai matură. Chiar dacă nu stăm bine numeric, schimbările făcute au fost reușite, cei care au intrat au fost la nivelul titularilor„, a spus  Dan Roman.

*0-1, MIN. 44: Al. GIURGIU, căpitanul oaspeților și fostul unirist, a transformat cu fentă, un penalty obținut de Socaci în duel cu R. Ivan.

*1-1, MIN. 55: CIRCOV, șut cu dreptul de la 20 de metri, în stânga lui M. Țăranu.

*1-2, MIN: 76: CEACA, șut in diagonală, în colțul lung, profitând de indeciziile lui Dehelean și Iovicin

*1-3, MIN. 80: SOCACI, după un corner, l-a driblat pe Temdieu și din 8 metri a șutat în diagonală

Actul secund debutează cu oportunitatea lui Ceaca, fază la care a respins în corner Iovicin (50). Replică Temdieu (54) – șut peste. După egalare, Cîrloanță (58) a reluat din 8 metri peste, la pasa lui Bârdea. Socaci (65) – torpilă alături din 22 de metri. C. Cristea (72) – lovește bara din lovitură liberă de la 35 de metri, cu un șut centrare

La stadion sunt în jur de 500 de spectatori, majoritatea fiind în tribuna oficială, din pricina ploii

În distribuția uniristă sunt 6 noutăți, între care belgiano-camerunezul Temdieu, ce a dezamăgit. Și de partea cealaltă sunt multe noutăți, tot șase la număr, remarcându-se frații Țăranu (portar și apărător central), ocnamureșenii neavând portar de rezervă

Al. Giurgiu (5) – o lovitură liberă peste bară de la 25 de metri. Șut periculos Bârdea (28) puțin alături. La un corner executat de Al. Giurgiu, balonul a fost degajat din apropiarea liniei porții de E. Codrea. Căt. Creț (37) a tras periculos, mingea ștergând transversala. C. Cristea (41) a tras din 8 metri peste transversală, semnând cea mai mare ocazie a albaiulienilor.

Partida contează pentru primul tur al Cupei României, fiind amânată de miercuri la solicitarea grupării din Cetatea Marii Uniri, aflată în plin proces de reorganizare după preluarea de către primăria municipiului Alba Iulia. În 31 august va fi turul al doilea al competiției “KO”, fază în care va intra și Metalurgistul Cugir.

La meci este prezent și sibianul Adrian Văsâi, fostul selecționer al României Under 19, dorit pe banca tehnică a echipei albaiuliene.

Echipe de start:

CSM Unirea: Iovicin – Harangozo (52, Oneț), Dehelean, R. Ivan, E. Codrea – Mâlnă – Temdieu, Bârdea/ cpt, C. Cristea, Circov (77, Bakcsi) – Cîrloanță (77, Epure); rezerve N. Itu, Banienschi, F. Morar, Adnan, An. Moldovan, Lupea. Antrenor Marcel Rusu.

CS Ocna Mureș: M. Țăranu – Căt. Creț (85, Cioargă), Cimpoieșu (77, Guț), Al. Țăranu (74, Paleoca), Al. Kiraly – Al. Coman, G. Goronea (85, Coltor), Socaci, Al. Giurgiu/ cpt, Dioșan (74, Bucșa), Ceaca; rezerve Oprinca, D. Roman. Antrenor Dan Roman.

Arbitri Al. Șuvăr (Sibiu), D. Nagy (Mediaș), R. Spătar (Sibiu) Observatori Ov. Tâlvan (Sibiu)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea