Rămâi conectat

Sport

FOTO: CS Universitatea Alba Iulia, prima echipă din Alba ce a reluat pregătirile | Bolojan, Vasinc, L. Kis și Paleoca, achizițiile studenților

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitatea Alba Iulia, cea mai grăbită formație din Alba, a avut în această după-amiază primul antrenament al anului, la Galtiu, pe terenul secund al bazei sportive, 28 de fotbaliști regăsindu-se sub comanda antrenorilor Mihai Manea, Nicolae Ghișa și Raul Unchiaș.

Tinerii Denis Cunțan și Vlăduț Popa, cei ce au avut propuneri din eșaloanele superioare în această perioadă, au fost prezenți la prima ședință de pregătire, în cazul ultimului așteptându-se ca Hermannstadt să acționeze, mai ales că fundașul a fost lăudat de Marius Măldărășanu după cantonamentul centralizat petrecut în Antalya de prim-divizionară. Dintre aceștia, 4 sunt nou-veniți, respectiv atacantul Andrei Vasinc (30 de ani, revenit din Malta), fundașul Lorand Kis (26 de ani, Jiul Petroșani), mijlocașii Cristian Paleoca (22 de ani, ultimele 6 luni la CS Ocna Mureș) și Petre Bolojan (26 de ani, Gloria Băneasa), mai fiind vizat un transfer, în compartimentul ofensiv.

*Așteaptă răspuns de la Hermanstadt

În schimb, universitarii din Cetatea Marii Uniri s-au despărțit în această pauză de 8 jucători Al. Costea și Ad. Hăprian (cei doi sunt ofertați de Retezatul Hațeg, Industria Galda și Gloria Geoagiu), V. Domșa, Costiniuc, Budin, Cos. Năcreală (ajuns la CS Ocna Mureș), Ov. Truță și Ad. Șulea.

“Sper să fim sănătoși și să ne pregătim cât mai bine. Tot timpul la fotbal există perioada grele, unii jucători nu au îndeplinit cerințele noastre și a trebuit să reziliem. În continuare mai căutăm jucători, iar cei care au venit sperăm să aducă un plus la echipă. Ne propunem ca anul 2023 să fie mai bun decât precedentul și să adunăm cât mai multe puncte”, a declarat Mihai Manea, ce a avut la dispoziție efectivul format din Șerban, Spânu – Amihăesei, Ionică, Vl. Popa, Bucurică, Al. Albu, D. Cunțan, Frențiu, Kilyen, Al. Petresc, Gylien, M. Toma, Cărăbineanu, Herci, Al. Bodea, Adjani,  Vasinc, L. Kis, Paleoca, Bolojan, plus tineri de la echipa secundă.

Programul formației clasate pe pozția a 6-a a Seriei 9 din eșalonul terț prevede un stagiu centralizat începând din 30 ianuarie, la Covasna, căutându-se un adversar pentru primul amical, în 18 ianuarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea