Rămâi conectat

Sport

FOTO: Clubul de dans sportiv „Life is Dance”, rezultate de excepție la campionatul național pe clase! Bianca și Ionuț Ionescu – campioni al 5-lea an la rând!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sportivii de la „Life is Dance” au obținut rezultate deosebite la Campionatul Național de dans sportiv pe clase, desfășurat în acest weekend la Cluj-Napoca, concurs extrem de puternic, la care participă cele mai bune perechi din țară, de la cele mai puternice cluburi de dans!

Este pentru al 5-lea an la rând în care reprezentanții clubului de dans sportiv din Cetatea Marii Uniri au urcat pe podium, fiind mereu la înălțime la cel mai înalt nivel. Și tonul performanțelor îl dau antrenorii Ionuț Ionescu șu Bianca Ionescu, care din 2014 și până în 2018, s-au clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, începând cu Clasa C Latino și până la titlul din acest an, la Clasa A latino, cea mai avansată din concurs.

Putem spune fără modestie că sportivii noștri dețin momentan cele mai bune rezultate la dans sportiv din Alba Iulia, rezultate care au venit în urma unei munci enorme și a unei pasiuni fără margini! Rezultatele din acest an au fost, de departe, cele mai bune din toți anii, iar sportivii noștri s-au întrecut pe ei insiși!„, este mesajul reprezentanților clubului „Life is Dance”

Dar iată rezultatele: *Locul întâi Clasa A 19-35 de ani Latino: Ionuț Ionescu și Bianca Ionescu;  Locul 3 Clasa D 10-11 ani: Suardi Kevin (Life is Dance) și Damian Tania (Samara); Locul 3 Clasa E 14-15 ani Balea Bogdan și Diana Tima;

*locul 10 din 32 de perechi Clasa D: Morancea Răzvan si Ariana Marcu;

*locul 10 Clasa B 16-18 Latino:  Popa Luca și Man Alexandra;

*locul 13 din 35 de perechi Clasa E 12-13 ani: Stanciu Filip si Mondoc Lorena;

*locul 21 Hobby 10-11 ani: Damian Galea și Dobra Maria;

*locul 23 Hobby 10-11 ani: Dobra Bogdan și Popa Sofia

[nggallery id=6210]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, scor fluviu cu CSM Deva, în Cupa României! „Alb-negrii”, antrenament cu publicul

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia s-a calificat fără emoții în turul al treilea al Cupei României, „alb-negrii” învingând clar pe „Cetate” juniorii de la CSM Deva, scor 15-0 (10-0), un simplu antrnament cu public, o formalitate. La pauză a fost 10-0, remarcându-se Voinea – cu un „careu”   Gazdele au deschis scorul în minutul 3 prin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea