Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO | „Centrul Multifuncțional” din Teiuș: Noi pași către un veritabil pol de atracție pe „Locul Târgului”. Stadiul lucrărilor

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | „Centrul Multifuncțional” din Teiuș: Noi pași către un veritabil pol de atracție pe „Locul Târgului”. Stadiul lucrărilor

Lucrările la „Centrul Multifuncțional” de pe „Locul Târgului” din Teiuș sunt în toi, iar cu fiecare pas Centrul de Tineret este tot mai aproape de finalizare. Astăzi reprezentanții Primăriei Teiuș au oferit noi detalii despre lucrările la ce se anunță a fi în viitor un veritabil pol de atracție.

Citește și: FOTO | Centrul de tineret cu bazin de înot, sală de gimnastică și bowling de la Teiuș, tot mai aproape de finalizare: Stadiul lucrărilor

„Se lucrează în incinta ,,Centrului Multifuncțional” de pe ,,Locul Târgului” la montarea gresiei antiderapante din holul principal al „Centrului Multifuncțional” și la finalizarea băilor, dușurilor și vestiarelor ce vor deservi diversele facilități ale modernului nostru „Centrului Multifuncțional” (piscina didactică, sălile de evenimente, de activități recreative etc!

Continuăm să aprovizionăm cu mobilierul și echipamentele tehnice, care vor fi dispuse în spațiile special construite și aproape finalizate. În curând, odată cu finalizarea lucrărilor și punerea în funcțiune, centrul nostru va deveni un veritabil pol de atracție pentru teiușeni și nu numai!”, au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș în 24 octombrie 2024.

Centrul de Tineret se întinde pe o suprafață de peste 4.000 mp, din care peste 2.000 mp suprafață acoperită și va include o serie de facilități de agrement: un bazin didactic de înot, săli de bowling, săli de cinematograf, săli multimedia, săli pentru practicarea diferitelor sporturi etc.

La parter, intrarea principală se face printr-o terasă exterioară acoperită, de aici se ajunge la o zona de primire, de unde se formează un hol de acces spre un pachet de grupuri sanitare și vestiare, sala multi-sport, o sală de bowling, o sală de proiecție și o sală multimedia; sala de proiecție și sala multimedia se pot cupla la nevoie, acestea fiind despărțite de un perete mobil.

Tot la zona parterului se află o sală de gimnastică și o sală de activități recreative. În aripa dreaptă a clădirii se găsește o zonă de bazin de agrement cu vestiare, dușuri și grupuri sanitare, din această zonă se accesează printr-o scară un nivel inferior, situat sub zona bazinului, unde se găsește camera tehnică, care deservește instalațiilor aferente zonei de bazin. Din zona de primire, printr-o scară de acces, se mai poate ajunge la o încăpere prin care se face accesul la două terase exterioare neacoperite, deservind ca puncte de belvedere.

Este o lucrare amplă, obținută printr-o finanțare europeană prin Programul Operațional Regional, proiect în valoare totală de peste 14,8 milioane de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Zi de mare sărbătoare în parohia Mătișești, protopopiatul Câmpeni: Noua capelă mortuară a fost binecuvântată

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Zi de mare sărbătoare în parohia Mătișești, protopopiatul Câmpeni: Noua capelă mortuară a fost binecuvântată Sâmbătă, 26 octombrie 2024, când Sfânta noastră Biserică sobornicească și apostolească îl prăznuiește cu multă evlavie pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, a fost zi de mare sărbătoare pentru credincioșii din parohia Mătișești, protopopiatul Câmpeni, care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea