FOTO Centrul de tineret din Teiuș: A fost finalizată cortina de sticlă și montat mozaicul piscinei. Stadiul lucrărilor
Centrul de tineret din Teiuș: A fost finalizată cortina de sticlă și montat mozaicul piscinei. Stadiul lucrărilor
Lucrările la Centrul de tineret din Teiuș continuă, chiar dacă temperaturile de afară sunt scăzute. Constructorul a mutat toate forțele la interior, unde se lucrează în ritm alert.
Citește și: VIDEO | Centrul de Tineret, în construcție, într-un oraș din Alba, după modelul unui oraș din Belgia: bazin de înot, săli de sport, bowling, cinematorgaf, multimedia
Primăria Teiuș a anunțat care este stadiul lucrărilor la sfârșitul lunii ianuarie. Astfel, a fost finalizată cortina de sticlă și închiderile interioare la sălile multisport, bowling, multimedia și a fost montat mozaicul piscinei.
”Temperaturile destul de scăzute obligă constructorul ,,Centrului multifunctional” de pe ,,Locul Târgului” să-si transfere fortele spre lucrarile interioare.
Astfel, peretele cortina din sticla, ce ofera o panorama splendidă asupra zonei este finalizat, inchiderile interioare la sălile multisport, bowling, multimedia sunt finalizate intr-un procent de 70%, mozaicul piscinei este montat, iar forfota muncitorilor se aude din toate colturile constructiei fanion pentru orasul nostru si nu numai!
Pe strada Ion Creanga se lucreaza de zor la montarea canalizarii pluviale, pregătindu-se terenul pentru modernizarea si asfaltarea străzii!”, au transmis reprezentanții primăriei.
Centrul de tineret va fi un spațiu destinat organizațiilor de tineret și tinerilor din orașul Teiuș în vederea realizării de activități și evenimente educative și de petrecere a timpului liber pentru tineri.
La parter, intrarea principala se face printr-o terasa exterioara acoperita, de aici se ajunge la o zona de primire, de unde se formează un hol de acces spre un pachet de grupuri sanitare si vestiare, sala multi-sport, o sala de bowling, o sala de proiecție si o sala multimedia; sala de proiecție si sala multimedia se pot cupla la nevoie acestea fiind despărțite de un perete mobil.
Tot la zona parterului se afla o sala de gimnastica si o sala de activitati recreative. In aripa dreapta a clădirii se geseste o zona de bazin de agrement cu vestiare, dusuri si grupuri sanitare, din aceasta zona se acceseaza printr-o scara un nivel inferior, situat sub zona bazinului, unde se gaseste camera tehnica, care deservește instalațiilor aferente zonei de bazin. Din zona de primire, printr-o scara de acces, se mai poate ajunge la o incapere prin care se face accesul la doua terase exterioare neacoperite, deservind ca puncte de belvedere.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Curier Județean
FOTO | Scriitorul și eseistul aiudean Ioan Hădărig distins cu premiul „Cartea Anului” acordat de Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Alba-Hunedoara
FOTO | Scriitorul și eseistul aiudean Ioan Hădărig distins cu premiul „Cartea Anului” acordat de Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Alba-Hunedoara Ioan Hădărig, scriitor și eseist originar din municipiul Aiud, județul Alba, a fost distins miercuri, 20 noiembrie 2024, cu premiul „Cartea Anului” acordat de Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Alba-Hunedoara, pentru volumul „ASTĂZI CERUL […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum o zi
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Opinii - Comentariiacum 23 de ore
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Ştirea zileiacum 4 zile
PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2024, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, concert Andra și focuri de artificii
-
Opinii - Comentariiacum o zi
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii
-
Ştirea zileiacum o zi
21 noiembrie: Zece ani de la tragedia aviatică de la Mălâncrav. Ziua când Alba Iulia a pierdut un tânăr pilot căpitan