Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Cățelușa Arya, VĂZUTĂ în zona Aiud. Apel către iubitorii de animale: „Anunțați-ne de urgență! Nu o speriați!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Odiseea Aryei, cățelușa din rasa lup cehoslovac pierdută cu două săptămâni în urmă, continuă. După ce a fost pierdută și s-a crezut eronat că a fost găsită, se pare că ar fi fost văzută ieri în zona Aiud, la Măgina mai exact.

„Ieri a fost văzută în zona Ostașilor, dar se pare că e de duminică pe acolo. Trebuie să evităm să păraseasca zona. Dacă trece de Aiud, în funcție de traseu, riscăm sa o pierdem spre Turda. Sătenii de prin împrejurimi trebuie informați cumva”, a declarat pentru ziarulunirea.ro, o iubitoare de animale implicată în căutarea Aryei.

„Rugăm toți locuitorii Aiudului și a localităților învecinate, în special CIUMBRUD, SÂNCRAI, GAMBAS, MIRASLAU să se aștepte să o întîlnească pe Arya ! Informați-va toți cunoscuții și prietenii, în special cei care nu dispun de Facebook !!!! Anunțați-ne de urgență ! Nu o speriați ! Trebuie să rămînă în zona !!!!! Puteți încerca să o atrageți cu mâncare …”, au scris iubitorii de animale de facebook.

Reamintim că un bărbat din Oradea oferea o recompensă uriașă oricărei persoane îi poate furniza informații despre câinele familiei, care s-a pierdut în timp ce tranzita orașul Teiuș. La o oprire pe traseu, cainele a sarit din cusca amenajata in remorca atasata automobilului cu intentia de a urca in fata, langa stapan. Tanarul nu si-a dat seama ce s-a intamplat decat dupa multi kilometri. Nu i-a fost clar nici in care punct al traseului a disparut cainele.

Tânărul proprietar a pus și recompensa de 1.000 de euro pentru găsirea Aryiei, iar o operațiune de căutare impresionantă, în care au fost implicați iubitorii de animale din zona Ardealului, a fost declanșată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cătălina Maer, încă o reușită IMPRESIONANTĂ pentru educația din Alba: A fost admisă cu o medie perfectă de 10 la specializarea Farmacie, la UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cătălina Maer, încă o reușită IMPRESIONANTĂ pentru educația din Alba: A fost admisă cu o medie perfectă de 10 la specializarea Farmacie, la UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca Încă o reușită impresionantă pentru educația din județul Alba! Cătălina Maer, absolventă a Colegiului Național „Lucian Blaga” Sebeș a obținut un succes deosebit la admiterea la Facultatea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea