Rămâi conectat

Sport

FOTO/ Atleții cugireni, Vasile Hârjoc și Daniel Scrob, pe podiumul concursului de Maraton și Semimaraton – ,,Cindrelul în alergare”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Atleții cugireni, Vasile Hârjoc și Daniel Scrob, pe podiumul concursului de Maraton și Semimaraton – ,,Cindrelul în alergare”

În stațiunea Păltiniș-Sibiu s-a desfășurat sâmbătă, cea de-a VIII-a ediție a concursului de Maraton și Semimaraton, intitulat „Cindrelul în alergare”, competiție ce face parte din marea întrecere națională „Turul Carpaților”.

Competiția a fost structurată pe patru categorii de vârstă: +16 – 29 ani; + 30- -39 ani; +40 – 49 ani și +50 ani.
La startul probei de semi-maraton s-au aliniat peste 300 concurenți, iar la proba de maraton, 150 de alergători.

Județul Alba a fost reprezentat de doi  cunoscuți atleți, ambii de la Club Sportiv Orășenesc Cugir și anume, Vasile Hârjoc (cat. + 50 ani) și Daniel Scrob (cat. 30 – 39 ani), ambii concurând la proba de semimaraton.Vasile Hârjoc, după o cursă destul de antrenantă  s-a clasat pe locul II, trcând linia de sosire cu timpul de 2:1:21, iar Daniel Scrob a ocupat treapta a III-a  a podiumului.

Concurentul Vasile Hârjoc, cunoscut pentru performanțele sale în atletism a declarata că, pentru el este o nouă victorie personală, de verificare a formei sportive, pentru concursurile viitoare pe care și-a propus să le onoreze. Potrivit atletului, acesta se pregătește pentru apropiatele confruntări de la Veneția și de la București. Îi felicitâm și noi pe cei doi sportivi și le dorim mult succes!   (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean A treia victorie consecutivă pentru CIL Blaj, nou-promovata în eșalonul terț, în jocurile de verificare, scor 7-1 (4-1) cu Hermannstadt Under 19. Pentru formația din „Mica Romă” au punctat Cioară (dublă, un gol […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea