Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Apă CONTAMINATĂ în Roșia Montană: DSP Alba a depistat indicatori de poluare de tip „fecaloid-menajer”

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Apă CONTAMINATĂ în Roșia Montană: DSP Alba a depistat indicatori de poluare de tip „fecaloid-menajer”

Mai mulți cetățeni din comuna Roșia Montană sunt sfătuiți să nu consume apa de la robinete în scop potabil, fiind depistată de către DSP Alba cu indicatori de poluare de tip „fecaloid-menajer”.

„Dragi cetățeni ai satului Roșia Montană, nu sunt rău, dar nu pot să nu vă transmit aceste informații, fiindcă este direct de sănătatea noastră.

Am primit în data de 30 martie, de la DSP Alba, raportul unei probe de apă recoltată de la sediul PRIMĂRIEI și NU este potabilă, este infectată cu „FECALOID MENAJER”, așa că cei care știți că sunteți racordați cu primăria, adică toată Roșia, că nu știm de unde este sursa de infecție, vă rog să nu o folosiți în scop potabil, doar în scop menajer, până când vom avea o probă de apă potabilă, pentru a evita alte complicații, iar cetățenilor care ați solicitat inaugurarea Căminului Cultural din piață, Roșia Montană, domnul primar și domnii consilieri au concluzionat că se va face inaugurarea când „VOR STABILII DÎNȘI PROGRAMUL”!!!.

DACĂ FAC ACESTE POSTĂRI SUNT CRITICAT, BÎRFIT, EVITAT DE CĂTRE UNII DINTRE COLEGI atât ai Primăriei cât și consilieri, chiar și de unii cetățeni, dar nu accept ca cetățenii comunei să consume apă cu FECALOID

Este suficient că au consumat din 8 februarie, de când a fost prima proba contaminată, una dintre promisiunile mele în campanie electorală a fost TRANSPARENȚA, între autoritățile publice locale și cetățean.

Consider că trebuie să mă țin de cuvânt, DAR la om când îi spui ADEVĂRUL ÎN FAȚĂ se supără. Aceasta este DOAMNE AJUTĂNE LA TOȚI!!!”, a transmis Vasile Morariu, viceprimarul comunei Roșia Montană, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea