Rămâi conectat

Sport

FOTO: antrenamentul României, înaintea meciului decisiv cu Elveția de la Euro 2016 | Liniștea dinaintea furtunii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Stanciu Euro Elvetia Romania 4România – Elveția, mâine pe „Parc des Princes”este jocul marilor speranțe la Euro 2016 pentru reprezentativa tricoloră, care după prestația lăudată din meciul inaugural este însă obligată să nu piardă!

La fel ca și înaintea confruntării cu Franța, Nicușor Stanciu s-a pregătit la antrenamentul oficial cu zâmbetul pe buze, ca și majoritatea colegilor săi. Ex-uniristul a reușit să obțină penalty-ul egalizator din jocul cu Franța și a fost remarcat de presa internațională.

Elveția are 3 puncte, iar o remiză i-ar asigura șanse mari de calificare în etapa superioară a Campionatului European

„Un meci deschis oricărui rezultat. Întâlnim un adversar valoros, Stanciu Euro Elvetia Romania 20cu multă experiență, care din 2004 a participat la toate competițiile majore. Sunt convins că va fi un meci dificil. Ce s-a întâmplat cu Franța a trecut, avem viitorul în față. Obiectivul nostru e calificarea din faza grupelor”, a declarat Anghel Iordănescu, care în timpul conferinței oficiale, s-a războit cu Gazeta Sporturilor pe tema „Alibec și fumatul”.

*Iordănescu va face modificări în formulă

„E un sentiment excepțional, revin pe un teren unde am mai fost de 5 ori, cu rezultate plăcute și cu atmosferă senzatională. Îmi doresc foarte mult să joc acest meci, voi fi motivat 150 la sută”, a apreciat Claudiu Keșeru. Iordănescu probabil că va face modificări în primul unsprezece, sugestivă fiind prezențele lui Chirpciu și Keșeru la conferința de presă.

*Elveția se teme de România!

Vladimir Petkovici, antrenorul Elveției spune că vizează victoria împotriva României, dar în același timp este avizat, după partida cu Franța de forța etalată de de echipa lui Iordănescu. “Obiectivul nostru e calificarea din grupe. Am văzut ce a realizat România împotriva Franţei şi cred că putea câştiga. Eu cred că şi noi avem şanse să câștigăm mâine. Echipa României m-a impresionat fiindcă a pus multe probleme Franţei care e o formaţie foarte puternică. România e într-o formă foarte bună atât din punct de vedere pshiologic cât şi fizic. Mâine trebuie să jucăm la 150% din capacitatea noastră pentru a putea câştiga„, a spus Vladimir Petkovici la conferinţa de presă.

Foto: Lucian DANCIU

[nggallery id=2286]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Unirea Alba Iulia, la Centenar! Show pe „Cetate” făcut de fostele glorii ale „alb-negrilor”, fotbaliști care au scris istorie

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: Unirea Alba Iulia, la Centenar! Show pe „Cetate” făcut de fostele glorii ale „alb-negrilor”, fotbaliști care au scris istorie Unirea Alba Iulia, echipa fanion a Albei și-a celebrat Centenarul. 16 august 2024 a fost ziua în care gruparea din Cetatea Marii Uniri a aniversat împlinirea a 100 de ani de existență. Punctul central al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea